aug 222014
 

Overhode ingen oppstilling, fine bakgrunner og redigering på disse outfit bildene mine altså folkens. Det har jeg rett og slett ikke tid til. Vi har fått inn så mye flott på jobb nå, bare se på det kule statement smykket jeg har på meg på disse bildene. Jeg liker det så utrolig godt!

image

image

image

Genser fra Vero Moda, Skjørt fra Gina Tricot, smykke/øredobber/hårpynt/klokke og armebånd fra Glitter☆

I går var det langåpent på senteret og jeg holdt fortet frem til stengetid på jobb. Jeg skal jobbe både i dag og i morgen før jeg tar helg. Vi skal ha Hawaii fest hos oss i morgen, så det blir virkelig en hektisk dag. Jeg slutter bare 30 minutter før gjestene kommer, så ønsk meg lykke til. Hehe.. Nå skal huset ryddes litt før jeg drar på jobb og koser meg blandt alle nyhetene våre. Følg mrh gjerne på Instagram profilen til jobben også, søk opp @glitterstorbyen. Min private Instagram profil er @linemerethecom :-)

Ønsker dere en fortreffelig dag! 

  4 Responses to “PÅ MAMMAEN..”

  1. Så flott og fresh du ser ut <3

  2. Moro og se du bruker skjørtet, som du var så usikker på dem gangen :) du ser
    Så fresh og utrolig bra ut

    • Det har blitt favoritt skjørtet mitt Pernille :) Så glad for at du fikk meg til å kjøpe dette. Takk:)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>