aug 202014
 

// Sponset klær

Jeg er som dere vet en STOR tilhenger av Reima. Reima har alltid fylt kravene mine (og jeg er ganske så pirkete av meg..), og holdt ungene mine tørre og gode. Vi har reima dresser, luer, jakker, regntøy, fritidsklær og votter. Jeg rett og slett elsker Reima!
Snittet i f.eks dressene er så utrolig bra, da dressene ikke blir tettsittende og klamme. Av egen erfaring fra å ha jobbet i barnehage har jeg sett mange dårlige dresser, og det er nettopp dette jeg selv vil unngå. Nå går det mot høst (kan vell kanskje egentlig kalle det høst nå med tanke på vær og vind?) og sommerklærne skal pakkes bort og byttes ut med tykkere klær. I går fikk vi Reima klær levert på døren, og både store og små var helt i ekstase. Vi er så heldige som får lov til å teste disse klærne i samarbeid med Reima!

Thorbjørn har blandt annet fått denne jakken og buksen. Jakken er i størrelse 86, og jeg vil tro den også passer neste år. Jeg brettet den en gang opp på armene. Reima er kjent for å lage plaggene sine gode og romslige, så pluss i boken til de!
Jakken virker utrolig myk, den har pusteegenskaper, har reflekser og er vanntett. En super jakke til en gutt som elsker å være ute å leke i all slags vær. Jakken finner du HER.

DSCN1802gg

Buksen han fikk er en utrolig myk frotté bukse. Den passer seg ypperlig i lek, og har knyting i livet, samt ribbestrikk nederst på beina. Denne har han i størrelse 92, men pågrunn av ribbestrikken går det fint ann å bruke den selvom den er litt stor enda.
Buksen finner du HER.

reima

Ida Emilie var heldig å fikk splitter nytt regnsett. Jakken falt virkelig i smak, og jeg elsker at det er mønster på regnjakkene. Syntes ensfarget blir litt kjedelig, men en morsom jakke gjør liksom alt med antrekket. Vi har aldri prøvd regntøy fra Reima før, så dette skal vi ta med i barnehagen for å teste det skikkelig. Ida Emilie jublet av glede da jeg spurte om hun ville ha det i barnehagen. Hun skulle nemlig vise det frem til alle 😉 Regnsettet finner dere HER og HER.

reima2 reima1

I tillegg fikk Thorbjørn en fin lue, og regnvotter til de begge. Luen har ekstra beskyttelse for vind på ørene, og det er noe av grunnen til at jeg nettopp velger Reima sine luer. Luen finner du HER.

Regnvottene er virkelig fleksible, og har god plass til å ha f.eks vanter innenfor når det blir litt kaldere. De har teipede sømmer og er lange slik at de kan brukes både inni og utenpå regntøyet. Regnvottene kan du finne HER.

reima3

Hvilket merke sverger du til?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>