aug 192014
 

Hva slags trening syns du er den mest effektive?
– Løping, og squash med Bjørn Vidar.

Har du noen gode tips til en god middag?
– Flygende Jacob (se innlegget under), taco og lasagne er mine favoritter.

Hvor mange tatoveringer har du nå?
– Jeg har to. En i nakken og en på håndleddet. Begge betyr mye for meg.

Hva er den største frykt?
– Døden. Jeg er livredd! Livredd for å miste de rundt meg, og hva som skjer om jeg eventuelt skulle gå bort.

Hva er dine tradisjoner på julaften?
– Være sammen med familien, spise ribbe, se unge kose seg og reflektere over hvor heldig jeg er. 1 Juledag samles hele familien på pappa sin side til pinnekjøtt. Det er noe vi har gjort siden jeg var liten, og håper vi alltid kommer til å gjøre. Jeg er ett veldig familie menneske, og på denne dagen er jeg heldig å har de beste rundt meg.
DSCN0934aa

Hva er det beste du liker å gjøre med ungene dine?
– Jeg liker å gi de opplevelser. Se gleden i øynene og kroppspråket. Samtidig er det veldig godt å sitte i sofakroken med en i hver armkrok.

Hvilke fremtidsplaner har du med tanke på jobb/skole?
– Jeg har veldig lyst til å bli jordmor. Veien er lang og akkuratt nå passer det ikke med skole og studier. Jeg er veldig heldig som har fått en jobb jeg stortrives i, og der håper jeg at jeg får bli i mange år. Det er på Glitter jeg har lyst til å satse nå.

 Hvor mye og hva trener du?
– Nå har det blitt alt for lite trening etter jeg begynte å jobbe. Nå som Thorbjørn har begynt i barnehage blir det litt lettere for meg å trene f.eks før jobb. Jeg gir meg ikke så lett! Jeg trener cardio og styrke.

Hva jobber mannen din med?
– Han er lokfører i NSB.

Skal dere senere ha flere barn?
– Nei, ikke planlagte i hvertfall. Jeg er som dere vet imot abort, og skulle det skje ett «uhell» hadde det nok blitt en til, da jeg ikke hadde klart å tatt det bort. Nå er det ingenting som tilsier at jeg skal bli gravid, og vi har heller ikke planlagt flere barn. Vi er veldig fornøyd med å ha Thorbjørn og Ida Emilie.

Er dette en fast jobb eller vikarstilling?
– Stillingen min på Glitter kan jeg uttale meg om litt senere.

Er det butikk du vil jobbe med?
– Ja akkuratt nå er det dette jeg vil satse på ettersom jeg har muligheten til det.

Hvor lenge løper du?
– Sånn i ett? Vettu, det har jeg aldri testet. Jeg løper 10 minutter, går 2 minutter, løper 7 minutter, går 1 minutt og løper 10 minutter igjen på mølla når jeg varmer opp. En løpetest burde jeg vell kanskje tatt egentlig..
20140608-120428.jpg

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>