jul 312014
 

Her hjemme har Ida Emilie hatt feber opp mot 39.7 grader i 5 dager. Vi var hos legen på Tirsdag og fikk da vite at hun har halsbetennelse. I går og i dag har hun vært feberfri, og crp’en var lavere i dag enn det den var tidligere. Nå håper jeg det går rett vei. Syke barn er ikke gøy. Heldigvis har hun ikke vært slått ut av feberen. Hun har vært i god form egentlig hele tiden.

Ettersom hun ikke har feber i dag heller tok vi en tur til frisøren. Hun ville selv klippe av litt på lengden og det endte med 20cm kortere. Frisøren sa at hun har ett veldig sundt og godt hår. Det rakk nesten ned til rompa hennes før klippen i dag. Bra det vokser fort ut:-)

image

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer.. Jeg jobber, mens de andre fortsatt har fri. Vil dere se noen nyheter fra butikken kanskje? :-) Vi har fått inn kjempe mye fint på Glitter nå. Både smykker og hårpynt. Jeg blir jo helt syk av å stå blandt alt det flotte. Vil jo ha alt:-)

  2 Responses to “PÅ BEDRINGENS VEI…”

  1. Ikke noe gøy med søte små nei. Kristoffer fikk også påvist halsbetennelse nå, og han er bare 6 mnd stakkar. Har får medisin nå da, så han ble fort bedre. Men ikke noe gøy. Har hatt et par våkenetter for å si det sånn.

  2. Så fin !

    Sjekk bloggen min med mote for tøffe gutter !

    http://littleboyinthecloset.wordpress.com

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>