jun 222011
 

Denne uken har vært helt fantastisk både for store og små. Masse shopping, bading, god mat, hyggelige mennesker og det flotteste været hver dag. Icmeler er en plass jeg gjerne vil tilbake til, og på samme hotell som vi lå på nå. Vi hadde leilighet med 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Vi fikk oss til og med 2 husdyr når vi bodde der, 2 katter. Hehe..

På hotellet hadde vi frokost hver dag, og den var ingenting annet enn himmelsk. Hotellet hadde to basseng. Ett barnebasseng og ett stort. Det var underholdning der på kvelden, og de som jobbet der ble veldig glad i Ida Emilie. Skulle ønske vi ikke var hjemme riktig enda.. Savner allerede stedet.

Vi har shoppet masse og hadde overvekt på hjemveien. Den aller værste var vell kjæresten min som kjøpte seg mest av alle. Hehe.. Jeg har fått meg noen fine kjoler, sko, smykker, sølvring, gensere, topper og litt annet. Ida Emilie har også fått seg masse fint.

Flyturen begge veier gikk kjempe bra med ei jente på 1 år og 3 måneder. Hun sovnet både til og fra, og når vi lettet og landet bare lo hun og syntes det var kjempe morsomt. På vei hjem skjønte hun at vi skulle hjem, så når flyet tok av vinket hun og sa hade. Hihi, lille skjønningen.

Har en drøss med bilder, men ett innlegg med for mange bilder blir fort kjedelig. Noen kan dere få se..

Vi tok Hamam (tyrkisk bad). Det er visst veldig populært og jeg skjønner hvorfor..

På strandpromenaden i Icmeler. Herfra kan man gå helt til Marmaris.

Ida Emilie ville plaske litt i vannfontenen.

På hotellet og spiser for kvelden..

Det ble masse bading i bassenget på hotellet.


Lenge har jeg ville prøvd Paragliding. Til tross for høydeskrekken min var jeg ikke nærvøs i det hele tatt. Dette er noe jeg aboslutt ikke angrer på at vi gjorde, det var nemlig helt rått!!Jeg fikk en kommentar på at jeg har blogget lite i det siste, men det er fordi jeg har vært bortreist.
Nå er jeg back on track!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>