jul 242014
 

Jeg, som mange andre våknet i dag til sjokkbeskjeden. Norge er terrormål, og vi aner ikke når, hvor og heller ikke hvem. Jeg grøsser av tanken. Tanken på at lille Norge skal bli rammet. Uskyldige mennesker, barn og voksne. Hvor er respekten??

Tanken på å miste noen nære gjør meg helt skjelven, og jeg er i overkant redd. Barna mine som jeg skal beskytte, familien jeg er så glad i..

I dag var vi en tur i Sverige, og opplevde bevæpnet politi på nært hold ved grenseovergangen. De stod med hendene på våpnene og fulgte nøye med. Politiet gjør en så viktig jobb for landet vårt, og jeg krysser alt jeg har for at de lykkes. Jeg skulle ønske dette var ett mareritt, og at jeg kunne våknet opp og bort fra det hele. Desverre er det ikke slik.

Jeg tenker stadig på hva som skjedde for 3 år siden. Hva en mann klarte å utføre alene. Hvor store skader vil da skje når en hel gruppe skal herje med landet vårt? Den dagen turte jeg ikke dra i butikken engang.. Jeg er redd. I morgen hadde vi faktisk planer om å dra til Tusenfryd, men planene er endret nettopp pga dette, og vi setter kursen en helt annen vei.

Hva tenker du om saken? Er du bekymret eller tenker du ikke så mye over det??

  One Response to “JEG BLIR RETT OG SLETT KVALM…”

  1. Jeg er vel ikke sånn vanvittig bekymret. Men jeg kjenner jo på det. Vi vet jo at det finnes syke mennesker der ute, og at verden slettes ikke er så stor som vi ønsker å tro. Dessuten tror jeg nok at Oslo og områder rundt er de mest ettertrakta måla for terror, og jeg har jo begge søstrene mine og min far i Oslo. Og dessuten massevis av venner. Så jeg er jo litt bekymra. Ingen tvil om det. Og Tusenfryd hadde jeg nok ikke tatt sjansen på.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>