jun 262011
 

Det er ingen tvil om hvem som er sjefen i huset. Det er nemlig Ida Emilie. De siste ukene har hun jaggu fått sterkere meninger enn det hun hadde tidligere. Finnes det 1 års trassalder?? Får hun det ikke som hun vil skriker hun og roper «Mamma, mamma». Haha, den lille rampejenta! Hun kan ikke få viljen sin hele tiden, men bortsemt; det er hun allerede. Får hun ikke løpt fra seg i løpet av dagen blir hun vilter som en apekatt. Det merket jeg særlig i helgen da vi var ute med båten fredag til søndag. Det er ikke mange kvadratene hun får løpt rundt i båten, og det merkes på hele ungen at hun trenger å utfolde seg mer. Ja, jeg kan ta henne på land, men med en folkemasse, fjell og brygger er det ikke særlig gunstig. Når vi kom hjem istad storkoste hun seg før hun tok kvelden med å løpe rundt her hjemme. Hun vet godt å teste ut grenser, og utnytter det noen ganger for fullt. 😉

Nå skal en stykk sliten mamma henge opp en drøss med klær (tørketrommelen har blitt ødelagt), rydde litt og slenge hodet på puta. I morgen venter en stor ryddedag. Vi har tømt kjelleren for ting og tang. Ida Emilie skal være hos pappa imens, slik at jeg kan få det unnagjort på en dag og ikke 1 uke om hun skulle vært her sammen med meg. Hehe..

Flere som har småsjefer i hus?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>