jul 202014
 

Himmelen var blå, været var fantastisk og stranden rett og slett skrek etter oss i dag. Vi er igrunn ganske dårlige på å dra på stranden og kom frem til at det var 3 år siden vi var på Bodalsstranden sist. Stranden er faktisk bare 5 minutter unna oss med bil, og vi bør bli flinkere til å bruke tilbudet. Kommunen har nettopp «pusset» den opp også, så det er virkelig ett flott sted for liten og stor. Det er en strand uten så mange mennesker på. Det værste jeg vet er å lete etter en plass å ligge, og kjenne pusten av de som ligger ved siden av oss i nakken. Da foretrekker jeg faktisk å være hjemme..

DSCN1630gggg DSCN1640gggg DSCN1643hhh stranda stranda1

Som dere ser har Ida Emilie fått seg bikini. Ikke bare en, men TO. Hun er så stolt, selvom jeg syntes kanskje hun var i det minste laget. Det viktigste er at hun trives i den selv, og hun ble så glad da hun endelig fikk det etter å ha ønsket seg det lenge. Betalte faktisk bare 49 kr på Cubus. Kupp!

Jeg er ganske kresen på temperaturen i vannet, og er egentlig en liten pingle. Jeg badet faktisk i sjøen i dag (ferskvann på stranden), og hoppet opp i bassenget hjemme også da vi kom hjem sammen med Ida Emilie. Fantastisk deilig!

stranda3

Nå er ungene lagt, magene har fått mat og «Johan Falk» venter på skjermen. Vi har blitt helt hektet, og har hatt filmmaraton hver dag den siste uken. Ha en fortsatt fin kveld 😉

Er dere ofte på stranden på sommeren?

  8 Responses to “STRAND LIVET”

  1. Jeg har også avventet å kjøpe bikini til Amalie da jeg synes hun er litt liten, men i dag har jeg bestem meg for at; Jo, nå blir det bikini! Hun er en badeløve av dimensjoner og med bikini slipper vi kanskje å skifte like mye som vi gjør med badedrakter, hun blir jo så kald av våt badedrakt, men med ei søt bikinitruse kan hun selvtørke! Så nå blir det bikini på snuppa vår også :)

    • Ta deg en tur på Cubus. Utvalget er ikke stort i butikkene nå, men cubus har den Ida har på seg til 49 kr. Hello Kitty. Ellers har Kappahl 2 som er «barnevennelige». Vil tippe ho blir fornøyd da:-)

  2. Vi har varit på Bodalstranden 2 dagar i rad nu. Väldigt fin strand och perfekt för mig som har lite «strandfobi» nu iår.

  3. Så fine bilder. Vi har også vært på stranden i dag ja, utrolig deilig :)

  4. Har du sett de tidligere sesongene av Johan falk? Det hele startet med filmen om johan falk som er spillt inn på 90 tallet.. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>