jun 282011
 

I dag var det tid for 15 månederskontroll med Ida Emilie. Vi skulle egentlig vært der for noen dager siden, men siden vi var i Tyrkia måtte jeg ringe å avbestille. Hun veier nå 9,9 kg og er 76 cm lang. Akkuratt perfekt! Det var også tid for vaksine i dag. Det kom noen tårer, men det gikk fort over igjen. Nå er det heldigvis lenge til neste vaksine, det er nemlig ikke før i 2 klasse. Reaksjoner fra vaksinen er ikke ventet før om ca en uke, men krysser fingre og tær for at hun slipper unna feber og utslett.

Helsesøster var mektig imponert av meg som ammer Ida Emilie enda, og jeg takker og bukker for det. Så lenge vi begge trives med det ser jeg ingen grunn til å slutte riktig enda. Hun fikk også skryt for motorikk og språk.
Ida Emilie begynte også å synge mens vi var der, og det ble en skikkelig innertier 😉
Hun synger Timmy Tid sangen, hehe..

Siden hun var så flink hos helsesøster fikk hun en ny uteleke. Nemlig ett eget dumpedyr (…er det ikke det da?). Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>