jul 192014
 

I samarbeid med Get Inspired deler jeg ut to treningsdagbøker.

Disse hjelper deg med å holde oversikt, planlegge og nå målene dine med treningen.

20140719-075356.jpg

Produktegenskaper:

– Målsettingsskjema for å konkretisere hva du ønsker å oppnå med treningen
– Testskjema for styrke, kondisjon og figur for å enklere måle fremgang
– 26 ukeplaner for planlegging av din treningsuke
– Kondisjonsdel hvor skriver inn dine løpe/sykkelturer
– 108 øktplaner for loggføring av styrketrening
– Flotte skjema for kostholdsregistrering
– Sporty design og et solid omslag slik at den holder seg fin i treningsbagen

20140719-075438.jpg

Har du lyst til å vinne? For å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

– Del og lik dette innlegget (Gir 1 lodd)

– Lik bloggen på Facebook ved å trykke her. (Gir 1 lodd))

– Følg bloggen på Instagram: linemerethecom (Gir 1 lodd)

– Husk å legg igjen en kommentar på hvordan du har deltatt og hvorfor du vil vinne.

Vinneren trekkes 27 juli. Lykke til!

  12 Responses to “GIVEAWAY // VINN TRENINGSDAGBOK FRA GET INSPIRED”

 1. Hei Line!
  Jeg har likt og delt innlegget og likt bloggen på Facebook. Jeg har ikke instagram, det skjønner jeg ingenting av

 2. Delt og likt:) jeg ønsker å vinne fordi jeg trenger å få tilbake inspirasjonen ved å trene, tror det da kan hjelpe å skrive det opp og samtidig tror jeg det blir lettere å gjøre det også:)

 3. Jeg har delt og likt denne, fordi jeg allerede liker siden på facebook :)

  Ønsker veldig gjerne å vinne denne, fordi jeg har vært veldig av og på trening, har nå bestemt meg for å komme i gang for fult igjen og da hadde denne kommet super godt med for å både gi meg motivasjon til å nå mine mål og holde oversikt over det jeg trener :)

 4. Kjære, Line Merethe! Jeg startet prosjekt ny mamma friskt i januar, med deg på laget… Og så havnet jeg midt i livet noe som innebar sykehus opphold og sykdom hos meg, poden og pappaen min… Så vi har pendlet til Søf, men nå er alle i farta og jeg er klar for nye basketak og har lyst til å komme inn i en lekker julebordskjole….

  Derfor ….
  Jeg følger deg her og der , og har likt…

  Gode sommerdager til deg…
  Vi reiser fra den værste varmen og opp i fjellet…
  Klem

 5. Klart jeg blir med! 3 lodd på meg :-)
  Jeg trenger virkelig en slik bok, da jeg fra mandag av skal starte opp igjen med trening og sundt kosthold. Målet er å gå ned minst 15 kilo.. SÅ jeg håper på at den ene kanskje blir min .. :-)

 6. Følger deg allerde jeg:-) Vil gjerne vinne siden nå må jeg ta meg i nakkeskinnet for å komme meg ned. Sliter med motivasjonen, og trenger noe og følge for å holde oversikt og motivasjonen oppe.

 7. Jeg blir med :) 3 lodd her :)
  Jeg sliter med å finne motivasjon for å trene og håper at det kan være litt lettere med en slik dagbok. Jeg har alltid trent i perioder siden jeg gjerne mister lysten etter en stund. Synes det er vanskelig å se fremgang når jeg ikke har hatt noen konkrete mål.

 8. Hei!
  2 lodd på meg :)
  Trenger et lite ekstra motivasjon boots, og jeg som elsker å lage planer og være strukturert kunne gjerne tenkt meg en treningsdagbok :)
  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

 9. Prøver lykken, trenger ny treningsdagbok så blir 2 lodd på meg :)

 10. Jeg har gjort alle punktene og har 3 lodd.
  Hadde vært moro å vinne en slik bok for å sette mål og få ting svart på hvitt. Lenge ønsket meg en slik, men lommeboka er veldig snau om dagen. Hadde gjort min dag å vinne denne.
  Jeg skal også begynne med trening og kosthold for fult neste uke:) Å vinne denne hadde i allefall gitt meg motivasjon til å begynne og å holde ut lengst mulig.
  Krysse fingrene at jeg er heldig i kveld

 11. 3 lodd på meg.

  Denne hadde virkelig passet bra for meg som virkelig burde få gjort noe med vekten min helsemessig. Elsker å strukturere og planlegge, kanskje denne klarer å hjelpe meg til å fullføre

 12. Deltar på alle områder! Denne boka hadde passet meg utmerket siden jeg systematisk har vært flink både med kosthold og trening siden januar! Jeg har nådd mine resultater så langt, og etter noen uker i sommerdvale er jeg igjen klar for å fortsette den gode trenden med trening og sunt kosthold når ferien er forbi! Kiloene raste litt mer enn jeg hadde tenkt, og da jeg igjen er klar for å fortsette å trene kunne jeg trengt en slik bok hvor jeg kan registrere og sette meg nye mål!! Flott blogg du har :) Er ikke alltid så flink til å legge igjen spor – men er ofte inne å leser om hva du og den flotte familien din bedriver tiden med :)

  Lykke til alle sammen :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>