jan 012013
 

Wow, nytt år og nye muligheter! Det er nå år 2013, og gårsdagen ble feiret med gode venner og vakre barn. Ungene holdt seg våkne til 00:00 alle sammen, og Ida Emilie var ikke i seng før 01.20. Hun var i strålende humør hele kvelden og koste seg sammen med de andre barna. Mannen lagde som vanlig knallgod mat, og kvelden var perfekt.

I dag har jeg og Ida Emilie ryddet bort julen her. All pynt, nisser, lys og juletre er tatt bort og det nøytrale har fått kommet frem. Veldig koselig med jul altså, men litt godt å få det bort også. Det eneste jeg savner er lysene i vinduene – de gjør liksom prikken over i’en. I morgen er det siste feriedag, før hverdagen er tilbake på torsdag. Jeg og Ida Emilie skal en tur til byen. Har lovt henne doktorleker, så da er det bare til å holde løftet. Hun glemmer nemlig ikke;)

Når rydder dere julen ut av hus?;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>