jul 042014
 

Ida Emilie var med meg på treningen her om dagen. Hun var på barnepassen mens jeg trente. Da vi kom hjem ville hun trene selv, og tok både sit-ups og armhevninger på gresset ute her. Tidlig krøkes! Vi prøvde å trene litt sammen, ved at jeg brukte hun som vekter. Det gikk veldig bra, og Ida Emilie selv syntes det var kjempe morro.

20140704-223215.jpg

Vil dere at jeg skal legge ut noen øvelser??

Det beste er at man ikke trenger noe apparater for å gjennomføre øvelsene. Ett morsom samspill med barna.. :-)

  One Response to “TREN MED BARNET DITT”

  1. Ja det synes jeg hadde vært kjekt med noen øvelser med barna :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>