jul 012014
 

//Sponset topp

Søndag kveld bestilte jeg meg litt motivasjon fra X-life. Utrolig kjapp levering og tommel opp for det!!

image

Ny treningstights har jeg siklet lenge etter. Denne er fra Röhnisch .
Treningen blir så mye bedre med bra treningstøy, hvertfall for meg. I tillegg ble det en topp, Cake in a cup, kakemix og Fat Stop tabletter.

I dag var også første dag i ny jobb for meg, og jeg kan ikke si annet enn at jeg stortrives allerede! Veldig godt å komme seg ut i arbeidslivet igjen. Thorbjørn er syk,  men tror likevell han har storkost seg med Ida Emilie og Bjørn Vidar mens jeg var borte. Da jeg kom hjem var ungene lagt, klesvasken var hengt opp og huset var ryddet. Husfarspoeng til Bjørn Vidar!

image

// Toppen er fra Sheinside og kan kjøpes HER.

Nå er kveldsmaten spist og sengen skriker bokstavelig talt nesten etter meg. Jeg har vært sinnsykt trøtt i hele dag fordi jeg sov så dårlig i natt. I morgen er det trening før en ny kveld på jobb. Gleder meg:) God natt!

  One Response to “LYKKE LEVERT PÅ DØRA”

  1. Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

    Ha en bra dag, Kram! ^^

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>