jun 252014
 

Ofte får jeg dårlig tid før levering i barnehage og trening, eller jeg får lyst på noe søtt etter ungene har lagt seg. Isteden for å kaste i seg en brødskive eller en sjokolade har jeg nå funnet løsningen.

For noen uker siden hadde Coop kampanje på OBH Nordica sin Smoothie maskin. Vi betalte 179 kr (medlemspris) men jeg vet de selger den enda til 299kr. De har den også på XXL til 199 kr. Det er det smarteste kjøpet vi har gjort på en stund. Utrolig deilig å lage en smoothie på 1-2-3 som både er sunn, enkel og god!

Min smoothie pleier å bestå av: en halv banan, 2 ss mager kesam, litt eplejuice og valgfri frossne bær. Jeg bruker som regel smoothie blandingen fra Rema1000 som inneholder mango og banan. Det blir kjempe godt!

image

Med denne maskinen er det nesten ikke oppvask og den tar lite plass i skapet. Selve beholderen er flasken du drikker av, og du skrur bare på drikkelokket når smoothien er ferdig.

image

Vi digger den og her hjemme blir den brukt hver eneste dag. Ungene syntes jo også smoothie er kjempe godt. Den er virkelig ett «must have» produkt til deg som trener, har barn eller bare er veldig glad i smoothie. :-)

  2 Responses to “TIPS: SMOOTHIE TO GO”

  1. Jeg har en slik maskin selv ! Kunne ikke vært mer fornøyd ! 😀

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>