jun 242014
 

//Sponset topp

Hei og riktig god tirsdag!

I dag løfter jeg glasset å utbringer en skål for meg selv. Jeg har nemlig fått meg ny jobb og jeg gleder meg så utrolig mye til å starte opp. Endelig faller ting på plass, og jeg er klar for å hive meg ut i arbeidslivet igjen. Nå skal Bjørn Vidar endelig få kjenne litt på pappapermisjonen hjemme med to alene. Med Ida Emilie var vi jo sammen alle tre, og jeg har nå vært hjemme sammen med de mens han har hatt permisjon denne gangen også. Neste uke starter jeg i jobb, og jeg tror det blir godt for både pappaen og ungene at de får litt alene tid.

Det er ikke bare i arbeidslivet som går rett vei, men vekten viser også riktige tall.
Siden jeg trappet opp med trening og la om kostholdet for 2 uker siden viser nå vekten -2 kg. Jeg er veldig fornøyd med 1 kg i uken, men jeg vet selvsagt at det ikke kommer til å fortsette slik. Jeg er nå bare 3 kg unna «idealvekten» min i forhold til kroppanalysen jeg har tatt. Det er ikke den vekten jeg ønsker selv, men det skal være mitt første delmål. Selvom ikke vekten viser så mye nedgang vises det på klær og kropp, noe som er kjempe morro å se. Selvtillitten bygger seg sakte men sikkert oppover. Desverre har jeg veldig få bilder av meg selv, for det er jo alltid jeg som står bak kamera. Når ungene blir store tror de vell at jeg aldri var med på en eneste ferie, hehe..

Vell, jeg fant ett bilde fra Tyrkia turen vår i fjor. Dette er seks måneder etter fødsel, og jeg skammet meg veldig for hvordan jeg så ut. 1 mnd etter dette bildet meldte jeg meg inn på Family Sports Club, og der har jeg vært siden. Utrolig fornøyd med senteret, og det er ekstra gøy at det i tillegg er Squash senter der også.

Vell, noe har skjedd selvom ikke vekten viser det samme.

20140624-142303.jpg

20140624-142432.jpg

Å faktisk kunne gå med tettsittende klær uten at valkene mine faller ut av buksa gir en god følelse. Jeg må ikke lengre bruke bukser med høyt liv for å skjule magen slik som før. Toppen er ny, og den er ekstremt deilig å ha på seg. Toppen finnes her hos SheInside. Elsker detaljene på skuldrene!

Ønsker dere en fortsatt nydelig dag:-)

  12 Responses to “TING GÅR RETT VEI”

 1. Jeg er så spent på hva du skal jobbe med jeg :)

  Også så utrolig flink du er!! Du stråler :)

 2. Du er råflink, og du ser kjempebra ut!

  PS: er ikke datoen på bildet feil?

 3. Gratuerer med ny jobb! Og su der helt smashings ut!

 4. Gratulerer med jobb Line Merethe

 5. Drit kul topp. Bestilte en med en gang. Du stråler:-) klem

 6. Gratulerer med ny jobb :)
  Hvor har du fått jobb? :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>