jun 202014
 

Noen av dere som følger meg på Instagram (linemerethecom) har kanskje allerede sett dette bildet, men velger likevell å poste det her også i håp om å gi litt motivasjon til andre.

Det er nå 11 dager siden jeg la om kosten og tok opp treningen for fult og på disse dagene har jeg klart å gå ned 1,5 kg. Jeg er kjempe fornøyd og kunne ikke fått en bedre start. Det hjelper absolutt på både motivasjon og selvtilitten. Jeg spiser det samme som resten av familien til middag, men har kuttet ut litt brød, godteri og brus. I tillegg lager jeg meg ofte salater og spiser mye kylling.

Denne shortsen var trang til meg i fjor. Nå sklir den nesten av meg. Jeg er stolt!

image

Den sitter absolutt ikke noe pent på meg nå og den fortjener en plass i UFF containeren.

image

Nå er klokken straks 12.00 og jeg er allerede ferdig med dagens trening. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet og kose meg med familien.

image

Vi skal låne campingvognen på Hvaler i helgen, men trening skal jeg likevell presse inn. Løpesko og treningsklær blir pakket ned:-)

Hvordan går det med treningen din?

  5 Responses to “NÅR TRENINGEN GIR RESULTATER”

  1. Så flink du er!! Stå på videre 😉

  2. Flink du er :)

  3. Så utrolig flink du er !! :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>