mai 272014
 

Husker da jeg var liten. Noe av det jeg likte best å gjøre ute var å plukke blomster til andre. Det spilte ingen rolle hvordan blomster det var, og avogtil var det nok litt ugress også. Når vi er ute kjenner jeg meg veldig igjen i Ida Emilie. Hun skal stoppe opp å plukke blomster hele tiden, og jeg må sette de i vann. Koselig med egenplukket bukett på kjøkkenøya.

I går var vi ute og koste oss i sola. Ungene sprang rundt på gresset, husket, vi syklet tur, hoppet på trampolinen og plukket blomster.

image

Ida Emilie fant smørblomster i hagen, og har vell en gang gjort det samme som Ida Emilie gjør på filmen? :) Jeg gjorde det hver gang jeg fant slike blomster selv, og «overraskende nok» likte jeg smør hver gang..

 

  One Response to “VIDEO // FLASHBACK FRA BARNDOMMEN”

  1. Haha, så herlig ❤️ husker jeg gjorde det også. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>