jul 252011
 

Vi har i dag vært på badeland, sammen med 2 venninder av meg og ungene dems. Ungene storkoste seg, tilogmed lille Synnøve som bare er 9 uker gammel 😉 Jeg legger ut bilder senere.

Nå har jeg vært ute å sikret oss fakkler. Det er utsolgt overalt, men jeg var heldig å fikk tak i en siste pakke før det var tomt. Tror jeg var i 6 forskjellige butikker. Kommunen skal også dele ut fakler, men siden de ikke visste om de hadde nok kjøpte jeg for sikkerhetsskyld. Jeg forventer ett stort fakkeltog for å minnes de som er omkommet, de skadede og pårørende. Ida Emilie skal være sammen med oldemoren sin mens vi drar inn til byen.


(Bildet er hentet fra google)

Skal du gå i fakkeltog i dag? Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>