jul 292011
 

I dag har vi vært på Hvaler hos familien Larsen. Ungene har storkost seg med bading både i basseng og sjøen, guttene har hatt guttetid og vi har vært på trilletur rundt Li stranda. Vi ble tatt i mot med is og jordbær og senere på dagen grillet vi. Mmm! Med gradene helt opp i 37 grader var det godt for både store å små og dyppe oss litt langs strandkanten. Desverre glemte jeg kamera, men allerede på mandag har vi planlagt ny dag med båt, strand og grilling. Da skal jeg huske på å ta det frem.

I morgen skal Ida Emilie være med tanten sin på stranda mens vi skal på Sparta sin første istrening.
Endelig er hockeysesongen igang igjen!

Mens vi ventet på at Tussi ble operert i går gikk vi en tur i Hafslundparken.

Det er meldt like varmt i morgen, og jeg tror jaggu jeg skal lure meg til en time på den nye solsenga mi på verandaen. Den må jo tross alt innvies.
Nå skal jeg kose litt med pusekatten før jeg kaster hodet på puta.

Er det flott vær hos deg? :) Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>