apr 062014
 

I dag tenkte jeg å tipse dere om en helt genial kopp jeg har kommet over.

Hvor mange ganger har du ikke irritert deg over klin på bilturer, tutekopper som lekker eller Kuli boksene som renner fra sugerøret når man klemmer på den? Vell – jeg kjenner meg godt igjen!

Koppen er 100% sølefri, bpa fri, phthlat fri, kan vaskes i oppvaskmaskinen og det er en norsk oppfinnelse.
Koppen heter Wow Kids, og fåes kjøpt på blandt annet Xxl og Vitus apotek.
Akkuratt nå har Xxl tilbud på denne koppen til kun 99kr, og det var her jeg kjøpte våre.
Koppene finnes i 7 forskjellige farger.

Prøvde å filme ungene litt istad for å demonstrere hvordan den virker.

20140406-192447.jpg

20140406-192522.jpg

20140406-192545.jpg

GIVEAWAY!!!
Nå har du sjansen til å få en gratis Wow Kids kopp.
Legg igjen en kommentar med ønsket farge du vil ha, og fortell gjerne hvorfor du vil vinne.
Vinneren trekkes Søndag 13 April.

20140406-193432.jpg

Lykke til! :-)

Ps: Dette innlegget er på ingen måte sponset. Bare jeg som vil tipse dere om denne, for den falt virkelig i smak her.

  26 Responses to “TIPS: WOW KIDS SØLEFRI KOPP // VIDEO – GIVEAWAY!!”

 1. Denne hadde passet fint til frøkna våres på 2 år, hun er mye febersyk og drikker masse i disse periodene og den ene tutkoppen vi har begynnee å bli veldig sliten, så da hadde denne vært super :-) Håper vi blir trukket ut.

 2. De så super kjekke ut! Kunne tenkt meg
  Den lille med rosa lokk, om jeg er heldig :) kunne trengt en sånn, da vi er mye ute på fisketurer og generelt mye ute nå om dagen! Perfekt hadde den vært da :)

 3. Hei :) Jeg kom over denne koppen rett før jul da ei vennine hadde kjøpt den i Oslo. Jeg var skeptisk, men bestemte meg for å kjøpe 1 å teste ut! Koppen er jo helt genial :) Eneste problemet her er at vi kun har kjøpt 1, og begge jentene krangler om å få ha koppen! Skulle vi være heldige å vinne en, ønsker vi oss en i rosa og blå :) Lilla og rosa har vi fra før :)

 4. Hvorfor jeg ønsker å vinne, – jo, den er jo genial å ha ved sengen, eller i bilen, det blir ikke søl selv om poden må klare seg selv

  Poden digger grønt, håpets farge, så det må nok bli den grønne ⭐️

 5. Jeg vil gjerne vinne den blå til Lukas da han trenger det. Andre flasker og kopper går overalt så hadde vært supert med noe nytt som gjør alt mye lettere;);)

 6. Åå så lurt tips:) Vi ønsker oss grønn.. er jo lurt tenker jeg:)

 7. Vi vil gjerne vinne en kopp i gul og lilla! Gutten min har så lyst til å drikke fra egen kopp, men det blir som regel veldig mye søl siden han kaster koppen bakover når han skal drikke og rister på den.. Så jeg tenker at en sånn kopp hadde vært genialt å teste ut! Så slipper vi en illsint gutt fordi vi tar fra han koppen 😀

 8. Vi vil gjerne vinne en i blå eller grønn! :) Jeg har en gutt som klarer å grise med alle kopper, vi har ikke prøvd WOW sin! :)

 9. Så genialt, har veldig lyst å teste denne ut på gutten min på 1 år :)

 10. Genialt! Må prøves:) Ønsker oss grønn – for lenter mot vår og sommer!

 11. Wow 😮 kjempe smart! Nikolai søler så ofte med koppene sine -.- han er så fæl med å legge koppene sides lengs eller snu de på hode å ta dem med til senga for å tømme ut innholdet der :( (Ødelegger madrassen!) Så jeg vil gjerne være med! ønsker den blå :)

 12. Gul. hadde passet bra for alle gamle kopper er så gamle at nå har en haug gått i søpla..

 13. Jeg ønsker en blå kopp:) rett og slett for å gjøre det enklere i hverdagen:) det er nok av gris fra ungene;) bk_bv@hotmail.com

 14. Vi ønsker oss gul, har en snart 1 åring i hus så denne ville kommet godt med :)

 15. Hei..

  Disse så fancy ut;) hvor får man tak i disse?

 16. Dette så lurt ut, uten at jeg helt forstår hvordan det fungerer! Ønsker meg en sånn fordi jeg er nysgjerrig på om guttungen vil få til å drikke av den, og fordi vi (barnefar) har mista den eneste tutekoppen som fungerte for Jonas sin del. Den vi har nå renner alt bare ut av.. Jonas ønsker seg en blå kopp!

 17. ojj den hadde vært genial for Albertine som klarer å søle med det meste :p
  Synes alle fargene var fine egentlig :) klarer ikke velge, så om jeg vinner – overrask meg ::D

 18. Jeg ønsker meg den lilla. Ønsker å vinne siden vi er mye på farten og denne ikke kommer til å grise til sekken hvis den snur seg :)

 19. Jeg ønsker meg den blå koppen med gult lokk!:) Alt som kan gjøre en travel hverdag enklere er gull verd, da får man mindre irritasjoner og man koser seg mye mer med barna, noe som er viktig for hele familien:)
  Nå er vår lille ennå litt liten, men tiden går fort. Krysser fingrene!:D

 20. Så genial kopp!! Vi har en liten en som etterhvert skal drikke av egen kopp og da hadde det vært kjekt å ha en slik, så jeg slipper å vaske seige gulv hele tiden 😉 syns den blå var fin jeg!

 21. Den blå var superfin! Høres ut som en genial kopp! Har selv prøvd diverse sølefrie kopper med sugerør, men de er ikke mye sølefrie når væsken inne i flaska endrer temperatur! Da kommer det masse utover bordet/ungen/huset uansett! Hadde vært spennende å prøve en slik kopp! :)

 22. Jeg ønsker meg en lilla, rett og slett fordi vi snart får en sølekopp i hus igjen 😀
  Gleder meg til å se om det blir en lillebror eller lillesøster :)

 23. Åh, de var fine! Ungene mine ønsker seg gul!

 24. Så smarte!
  Om jeg vinner vil jeg gjerne ha en gul (den var kul :) )
  Å søle med drikke passer stort sett alltid dårlig. Ender ofte med at klær må/bør skiftes. Hadde vært veldig kjekt med slike til tantebarna. Da blir det mindre stress for tanten deres også, som slipper å måtte passe ekstra godt på når de skal drikke.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>