feb 282014
 

I forrige uke fikk jeg en gledelig beskjed om at jeg hadde fått en bloggaward hos Petrus og Petrine.
Mammaen bak bloggen heter Nann Katrin, og bor faktisk ikke så langt unna meg. Sammen slang vi oss med på en livsendring, en endring til en sunnere helse og for å bli en mer aktiv mamma.

liebster-award

Når man mottar en slik blogaward skal man nominere 3-5 andre til å motta denne.

1. Yvonne – min aller beste venninde, forlover og gudmor til Thorbjørn. Jeg er så utrolig glad for å ha blitt kjent med deg og din familie. Vi har hver vår jente på samme alder som har blitt utrolig gode venner. Yvonne har endelig bloggen på bli igjen, og jeg anbefaler å ta en titt. Hun ytrer sine meninger, samtidig som hun blogger om hverdagen.

2. Veronika – Ei utrolig koselig jente som har hjelpt meg mye med bloggen. Lett å snakke med, jordnær og jeg må si det var utrolig koselig å hilse på deg på bloggtreffet som Familieprat arrangerte i Oslo. Veronika er sykepleierstudent, og mamma til to flotte barn.

3. Himmeldus – Bak denne bloggen finner du Sara Emilie. Noen av dere har kanskje sett henne på Unge Mødre. Hun har to fine gutter, og blogger om mammalivet.

Svar på spørsmål fra den som ga deg awarden:

1. Spiser du brunost? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Ja, det gjør jeg men mest på vafler.
2. Hva ville du endret på kjøkkenet ditt dersom du ikke hadde noen begrensninger?
Da ville jeg nok mest sannsynlig valgt litt andre løsninger og systemer. Egentlig er jeg veldig førnøyd slik det er nå.
3. Hva tør du ikke gjøre?
– Hoppe i fallskjerm!
4. Beskriv deg selv med tre ord som begynner på samme bokstav.
Snill, sta og sentimental.
5. Har du noen gang danset på bordet? Utdyp gjerne.
Nei, det tror jeg faktisk ikke?
6. Fortell meg om en episode som gjorde at du ble stolt over deg selv.
Jeg var utrolig stolt av meg selv da jeg fødte begge ungene uten smertelindringer. Kroppen er fantastisk!
7. Hva gir blogginga deg og hva kunne du eventuelt ha vært foruten?
– Bloggingen gir meg ett sted hvor jeg kan skrive alle tanker, dele bilder og tekst med blandt annet familie. Det er mange i familien min som leser her, og syntes det er koselig å se bilder av ungene. Jeg kunne vært foruten de som tror de vet alt om meg/oss fordi de leser her på bloggen. Jeg utgir svært lite på internett, men noen tror likevell de vet alt.
8. Kan du håndtere ei kapp- og gjærsag og har du skiftet dekk på bilen? Del gjerne konkrete erfaringer, med eller uten blod, svette og krokodilletårer. Vær ærlig!
– Bytte dekk kan jeg, og jeg kunne nok håndtert en gjærsag om noen hadde vist meg først. Jeg var jo ekstremt biljente før, og hadde drømmebilen frem til jeg skulle bli mamma. Da ble Cosworthen byttet til stasjonsvogn.
9. Fortell om en drøm eller et ønske du har for framtida.
– Jeg drømmer om fast jobb jeg trives i og at ungene skal få en lykkelig oppvekst.
10. Hva mener du er grunnen(e) til at du ville blitt nominert til «Årets mamma» og hvorfor tror du selv at du ikke ville vunnet?
– Jeg tror jeg hadde blitt nominert kanskje pga den store omsorgen jeg gir til ungene. Ingenting går foran de og jeg gir 100% av meg selv for å være en god mamma for dem. Jeg hadde nok ikke vunnet fordi det er mange bra mammaer som konkurrerer om samme tittel.

★ Lag dine 10 egne spørsmål og send de videre til de nominerte.
1. Hvem blogg leser du hver dag?
2. Hva gjør en blogg verdt å komme tilbake til?
3. Hvordan ser du deg selv 15 år foran i tid?
4. Hva er ett must i hverdagen?
5. Hva er din favorittrett?
6. Hvem er ditt forbilde og hvorfor?
7. Hva er din sivilstatus?
8. Syntes du det er ett press på hvordan man skal fremstå bak en blogg?
9. Hvor går din drømmeferie?
10. Hvilke verdier vil du videreføre til dine barn?

  2 Responses to “LIEBSTER AWARD”

  1. takk for awarden vennen =)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>