feb 282014
 

Thorbjørn ble født med masse hår, men som med babyer flest mistet han endel før nytt vokste ut igjen. Vi har tidligere klippet han litt her hjemme, men I går tok jeg han med til frisøren for å rette opp skavanker og få litt fasong på håret hans.

Gutten var veldig nysgjerrig og lurte på hva i alle dager dama gjorde med håret hans. Han ville ha saksa, kammen og absolutt ikke sitte stille med hodet. Jeg prøvde å friste med Drømmehagen, kjeks og drikke men det uten hell. Heldigvis hadde jeg en smoothie i stellevesken og fikk han til å sitte stille i 1 lite minutt som frisøren benyttet seg godt av.

image

Etter 15 minutter i frisørstolen fikk vi av det meste av babyhårene og gutten fikk faktisk en frisyre. Stakkaren så jo ut som Baktus nesten før klippen, hehe.. Da vi var ferdig skulle vi betale, og gjett hva det kostet? 250 kroner!!! Ikke at jeg er gjerrig altså, men tohundreogfemtikroner for å klippe ett bittelite hodet og nesten ikke noe hår? Hadde skjønt det om det var jeg selv som ble klippet, men hallo..? Skal jeg være ærlig syntes jeg det var svindyrt og vi kommer til å velge ett annet sted neste gang.

Selvom prisen var stiv trøster jeg meg med at han ble en liten kjekkas. Rart hvordan en liten klipp kan gjøre han «større».
image

Tar du med ungene til frisøren eller klipper du de selv?

  10 Responses to “DEN FØRSTE HÅRKLIPPEN”

 1. Synes ikke det var så mye for klipp, her betaler vi 380,- for å klippe litt hår……

 2. Synes det hørtes mye ut, ja.
  Prøv ut Madeleine på hårkilden på Hafslund. Ho er så utrolig dyktig, og veldig flink med barn :)

 3. Har klippet henne selv stort sett. Har heldigvis ei venninne som er frisør og betalte vel 100kr for og stusse hennes hår og luggen min. 250kr for et lite barn er jo helt syk pris!!

 4. Jeg betaler 500 kr for at jeg selv skal sitte 10-15 minutter i stolen for å kun klippe spissene. Jeg sitter da rolig, og gjør det frisøren eventuelt ber meg om. Det er VELDIG mye vanskeligere å klippe et lite barn, som ofte ikke har noe ønske om å sitte der, enn store barn/voksne! Så egentlig er det litt ironisk at det er billigere for et barn enn voksne.. Jeg har selv jobbet innen frisørfaget, og selv om jeg syns det er ran på lys dag å kreve 250-500 kr for ca 15 min, så er frisørfaget et håndverk på lik linje med annet håndverk, og det er langt ifra billig for rørleggere, snekkere osv..

 5. Tøffen 😀

 6. Jeg synes virkelig ikke 250,- er mye. I Oslo betaler man over 400 kr for å klippe små barn. Husk at i den prisen du betaler til en frisør så skal dette være med på å dekke: husleie, arbeidsgiveravgift, mva, strøm, lønn til frisøren osv. Dette er faktisk leve brødet til denne frisøren. Skal de være lavt lønnet grunnet at folk vil klippe barna sine og seg billig?

  • Nå er det nok forskjell fra å bo i Oslo og her vi bor, og husleien er nok også høyere i Oslo :) Men ja, jeg skjønner selvsagt at de må ta betalt for det de gjør..

 7. Håper du spurte de 2 andre på bildet om lov til å legge det ut offentlig? For som blogger er du vel klar over reglene her håper jeg. Hadde jeg vært de andre og ikke blitt spurt , ville jeg ikke likt det!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>