feb 272014
 

Når man har hus er det «alltid» noe å gjøre. Som jeg nevnte tidligere skal vi lage nytt vaskerom nå og jobben ble brått litt mer omfattende enn hva vi hadde tenkt. Bjørn Vidar valgte å rive hele rommet og slå ned vegger for å så bygge opp alt fra bunnen. Heldigvis er han så handy av seg, så vi sparer utrolig mye på å gjøre dette selv.

Her er veggene revet, isolasjonen tatt ut og alt skal bli nytt. Dette var opprinnelig to rom, men ettersom vi har revet veggen får vi ett vaskerom på ca 16 kvm. Gleder meg utrolig mye. Vi skal lage sjakt fra 1 etg slik at vi kan kaste skittentøyen ned til skittentøyet uten å måtte gå opp og ned hele tiden. På den måten slipper vi skittentøy på badet, og får det ned på vaskerommet med en gang. Til innredning skal vi bruke Ikea, og jeg ser frem til ett stort, og oversiktelig vaskerom.

20140227-123837.jpg

20140227-123855.jpg
Som dere ser er det fult kaos, og hele underetasjen står egentlig litt på hodet nå ettersom vi måtte flytte ut alt fra rommene. Vaskemaskinen og tørketrommelen står nå på det gamle badet imens.

Legger også med noen inpirasjonsbilder jeg har hentet fra Google.
Jeg klarer nesten ikke vente!

20140227-125603.jpg

20140227-125700.jpg

Om dere har noen geniale tips og løsninger blir vi kjempe glade om dere deler de med oss.
Det er sikkert mye vi ikke tenker på og faktisk ikke vet om.

  8 Responses to “HER RIVES DET – VASKEROMMET BLIR TIL”

 1. Oi, så spennende, gløedermeg til å se åssen det blir, vi skal på sikt få pussa opp vaskerommet vårt å, kanskje jeg kan få litt ideer når jeg ser deres! Vi har også tenkt til å ha sjakt fra badet oppe og ned til vaskerommet, så vi slipper all den bæringa hele tiden. Det er alltid kaos når man holder på, men så blir det jo så bra til slutt, da er det heldigvis verdt å leve i litt småkaotiskt en stund. Vi skal ha barnefri i helga, så vi skal ta en kjapp oppussing av boden og et barnerom, men det blir bare å lage litt hyller og male litt, ikke så omfattende som det dere har begynt på. Masse lykke til:)

  • Åh, ja jeg tror det blir gull verdt med sjakt. Så deilig å slippe trappen opp og ned hver gang. Kos dere med barnefri og oppussing :)

 2. Jeg er sikker på at det blir knallfint :) Vårt vaskerom er bittelite, så jeg aner ikke hva jeg kunne ha gjort der inne =/

  ♥ Lizbethosnes.com

  • Vi hadde også ett bittelite, og så fort at det ikke fungerte i lengden. Nå gleder jeg meg til å få ett vaskerom som jeg faktisk kan snu meg i uten å slenge rompa i veggen, hehe..

 3. Anbefaler deg å sjekke ut appen pintrest. Maaaasse inspirasjon i mange forskjellige kategorier. Men jeg advarer deg, det er avhengighetsskapende :-)

 4. Det blir nok knall:) lurt med skap/skuffer under maskinene så de kommer litt høyere opp:) Gleder meg til å se det ferdig:) Kanskje det gir meg/richard litt inspirasjon til å starte på vårt:)

  • Åh, ja jeg gleder meg veldig til det blir ferdig. Syntes deres er fint nok jeg? Ja, tenkte å heve vaskemaskin og tørketrommel for å spare ryggen. Jeg blir jo gammel etterhvert jeg også, hehe.. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>