feb 262014
 

I går var det tid for den store 1 års kontrollen. Thorbjørn runder året neste torsdag allerede, og hvor dette året har blitt av er jeg jaggu ikke sikker på selv. Utrolig fort har det gått ihvertfall..

Med kontroller på helsestasjon følger det også desverre ofte vaksine med. Denne gang uten unntak. Tidligere har han fått feber hver eneste gang, og på 6 mnd vaksinen måtte vi jo også til legevakten pga blodtrykksfall/feberkramper. Feberen kom som forventet i går kveld, så jeg ga han en Paracet når han la seg. Han våknet 3 ganger i løpet av natten, noe han aldri pleier å gjøre ellers. Han sover nemlig natten rundt. Da han våknet var han feberfri, men utover dagen i dag har feberen kommet tilbake.
Krysser fingrene for at det går over i løpet av natten.

20140226-141229.jpg

Han veide hele 10780gram og er 79,4 cm nå. Han har faktisk strekt seg 4,5cm siden Januar!
Han ligger på normalen etter sin kurve, og ingenting er bedre enn det. Både helsesøster og lege var veldig fornøyd med han og det gleder jo såklart ett mammahjerte stort. Helsesøster mente han allerede nå hadde humoren på topp, og utviklingen var der den skulle. Ordene kommer på rekke og rad, samt at han nå reiser seg opp, og går når han har noe å holde seg i.

Som sagt fyller han 1 år neste uke, og jeg har lenge tenkt på hva vi skal gi han i gave. Siden han har nok leker etter storesøsteren tror jeg ett par sko blir gaven fra oss i år. Det er noe han trenger nå utover, for jeg tror ikke det er lenge til han går nå. Han prøver å slippe seg litt innimellom, men han føler seg tryggest når han har ei hånd å holde i.

Jeg får spørsmål om hva Thorbjørn ønsker seg til bursdagen sin, og tenkte å legge ut en liten ønskeliste her siden det er mange i familien som leser her på bloggen. Siden Thorbjørn begynner i barnehagen i August ønsker vi oss ting till barnehage oppstart.

ønskeliste

1: Mini A Ture Vårjakke str 86. // 2: Softshell dress fra NameIt str 92. // 3. Regntøy str 92. // 4. Bergans barnehagesekk. // 5. Matboks og drikkeflaske i guttemotiv. // 6. Barnehage klær str 92. // 7. Baghera bil.

Ha en fortsatt fin kveld!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>