feb 252014
 

Hei, og en riktig god vår dag❤

Utenfor vinduet skinner solen, og fuglene kvittrer. Enda større var gleden da Se og Hør dumpet ned i postkassen min i dag. Jeg fikk nemlig en super julegave til jul, og jeg valgte å abbonere på Se og Hør. Jeg er vell som de fleste andre – liker nyheter og sladder, for jeg er jo født nysgjerrig.

20140225-114940.jpg

I går var jeg på butikken sammen med ungene. Ida Emilie spurte så pent om hun ikke kunne være så snill å få ett Barbie blad. Hun fikk viljen sin, og samtidig tok jeg med ett til meg selv.
Ettersom vi stadig holder på med huset liker vi inspirasjon fra internett og blader. Bolig pluss fikk bli med meg hjem, og nå har jeg kost meg med masse inspirasjon sammen med en god kopp te mens Thorbjørn sover. I går begynte Bjørn Vidar å rive vaskerommet, og jeg gleder meg sånn til å få nytt! Det blir større, flottere og funksjonelt.

20140225-115326.jpg

Se på denne lekre stuen. Skulle gjerne hatt det slik her hjemme.

20140225-115411.jpg

I samarbeid med Bladkongen vil jeg tipse dere om bladene de tilbyr til alle og enhver. Familie, interiør, mat, historie, barn, motor, mote, helse og ukeblader. Listen er lang, og utvalget er kjempe stort! Jeg syntes selv det er supert å få det rett hjem i postkassen hver tirsdag, og det er en liten glede i hverdagen. Sjekk ut Bladkongen for å se det store utvalget de har.

Er det noen av dere som abonnerer fra Bladkongen? Jeg har kun positive erfaringer, og anbefaler virkelig å prøve det ut. Det er så mange blader jeg gjerne kunne tenkt meg – og det rett hjem i postkassen. Genialt!

Nå skal jeg drikke ferdig teen min, og vekke Thorbjørn. Det er tid for 1 års vaksine og kontroll. Senere i dag er det turn med Ida Emilie, så skal lekerommet få seg en oppgradering.

20140225-120540.jpg

Ønsker dere alle en flott dag.

  4 Responses to “FÅ DINE FAVORITTER RETT HJEM I POSTKASSEN”

  1. Åååå.. Te! Høres helt himmelsk ut. Jeg tålte ikke te i svangerskapet og har derfor ikke drukket det på evigheter. I kveld skal jeg søren meg ta en kopp. Takk for bladtips. Tror jeg skal lete etter blader som har strikkeoppskrifter!

  2. Superkjekt med blader i posten :-)

  3. Her kommer det noen blader dalende ned i postkassa i ny og ne. Jeg får ikke alltid tid til å lese de,men når jeg ført har ro til å sette meg ned, så er det ekstra kos.

    Jeg har en liten hilsen og utfrdring til deg inne hos meg : http://fargeklatt1.blogspot.no/2014/02/bloggvenner.html
    Og du er helt fri til å ta den eller ikke. Ingen sure miner uansett :) Jeg stikker innom her igjen og igjen, samme hva. Men jeg må innrømme at jeg ikke er i gang med å trene, Har faktisk vært syk siden starten av februar, og trenger en ny start :) Men så raskt jeg er på bena så er jeg klar, igjen :)

  4. Er så mye fint i de bladene! Får bare lyst til å pusse opp alt når jeg ser så mye fint.. Men det får vente siden vi leier mens vi studerer.. :) Gleder meg til å se vaskerommet deres når det er ferdig!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>