feb 162014
 

…danser Ida Emilie i sofaen. Neida, joda, neida.
Det er ingen tvil om at det er stas å være lengre oppe enn lillebror. Som regel legger de seg samtidig, men ettersom Thorbjørn var så trøtt i går la jeg han litt tidligere enn vanlig.

Ida Emilie fikk være oppe frem til Bjørn Vidar kom fra jobb kl 20.00. Det ble fort enda en halvtime, men det var en halvtime vi storkoste oss under pleddet i sofaen.

20140216-222301.jpg

Nå er helgen over om bare en liten time, og imorgen starter en ny uke. Selv har jeg to visninger denne uken, og jeg gleder meg masse. I dag har vi vært i familiebursdag til søskenbarnet mitt og tanten min. Jeg storkoser meg i familieselskap. Å være samlet med de som betyr mest for deg der latteren går og humoren sitter løst. Jeg er en familiekjær jente, og jeg syntes det er så koselig å samles alle sammen. Guro, du var savnet! :-)

Nå må jeg legge meg. Klokken 09.00 imorgen skal jeg nemlig spille Squash!
God natt…

  One Response to “…NÅR LILLEBROR HAR LAGT SEG”

  1. Godt å høre jeg var savnet! Er ikke noe gøy å være her når jeg vet det er familieselskaper hjemme..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>