feb 102014
 

Nå er kvelden kommet. Ungene sover, mannen ser på tv og jeg pusler litt med avtaler og møter.
Jeg går inn i en spennende tid nå, som forhandler av Virre Vapp på hobbybasis. Jeg har fått sendt avgårde noen jobb søknader, og svart på noen mail.

Jeg og Ida Emilie har vært på kirke kino med Stjernekoret hun går på i dag. Med pølser, drikke, popcorn, popcorn og enda mere popcorn var dette helt topp! Hun storkoste seg, og det hele toppet seg da også bestevenninden hennes var der. I morgen er det turn igjen. Etter hun begynte med fritidsaktiviteter går ukedagene helt sinnsykt fort. Morro å ha noe å gjøre når mannen jobber slik som han gjør.

Kl 07.45 i morgen vender jeg snuten til Drøbak. Jeg skal på ett møte med Lise (som driver Virre Vapp). Etter det krysser jeg fingrene for at jeg rekker å trene.
Nå må jeg gjøre meg ferdig før jeg tar en rask dusj og hopper i seng.

God natt!

20140210-212028.jpg
Ungene heiet på Bjørndalen i dag. Desverre endte det opp på 4 plass, men skal si dere at det var liv i huset forde.. :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>