feb 012014
 

Det er viktig å ikke glemme at ungene er enkeltpersoner, selvom de er storesøster og lillebror. Etter Thorbjørn ble født merker jeg veldig på Ida Emilie at hun setter stor pris på f.eks å være med meg i butikken. Da drar vi på jentetur, mens guttene er hjemme imens. Hun elsker å være ute i snøen sammen med pappaen sin, kanskje fordi hun får litt alenetid med oss?

På Torsdag bestemte jeg og Bjørn Vidar oss for å ta med Ida Emilie på kino, selvsagt uten lillebror.
Hun gledet seg veldig, og med en stor porsjon popcorn ble det en stor suksess!
Vi så Karsten og Petra på vinterferie. Veldig fin film både for små og store.

20140201-110559.jpg

Det er viktig å være sammen alle fire, meg også kjempe viktig å gi oppmerksomhet til ungene hver for seg. Det trengs for alle parter, og det blir satt veldig stor pris på. Neste planlagte kinotur er i September, da kommer nemlig den nye Kaptein Sabeltann filmen.

Dere som har flere barn, gir dere ofte oppmerksomhet til de hver for seg?

Her hjemme startet Thorbjørn dagen allerede 06.30. Han våknet først, så våknet Ida Emilie som igjen sov videre til 08.15. Vi lagde grove vaffler til frokost i dag – det er tross alt lørdag…

20140201-111454.jpg

I dag har vi ingen store planer. Jeg skal få unna litt klesvask og smårydde litt her hjemme.
ellers blir det nok en tur ut i snøen. Ønsker dere en fantastisk lørdag!

Ps: Ikke glem å meld dere som vertinner for Virrevapp party. Veldig morro at det faller i smak hos dere, og jeg gleder meg stort til å vise frem vårens kolleksjon.

  4 Responses to “EGENTID MED BARNA”

 1. Studiegruppen min er i gang med prosjektpraksis og vi trenger fremdeles noen fler svar til undersøkelsen vår. Dersom dette er aktuelt for deg å svare på eller for noen du kjenner blir vi takknemlige for hjelp.

  Vi er en gruppe 2års-sykepleierstudenter fra Høyskolen i Oslo og Akershus som har praksis knyttet til en svangerskapspoliklinikk. Vi skriver prosjektoppgave om fødselsangst, og ønsker at mødre som har opplevd dette kunne tatt seg noen minutter på å svare på vår spørreundersøkelse (åpne lenken under). Svarfristen er Onsdag 5.2.14. Håper så mange som mulig kan delta, på forhånd takk!

  https://www.surveymonkey.com/s/H5TQXH5

  • Hei. Jeg skulle gjerne svart men ettersom jeg ikke hadde fødselsangst blir spørsmålene litt feil for meg å svare på:)

 2. Flott innlegg! jeg syns også det er veldig viktig med egentid med barna, at de får muligheten til å få oppmerksomhet også litt alene. Her har vi storebror på snart 4 og lillesøster på 1. Senest en uke siden var meg og broren i hus på kino og så på frost.
  Neste blir slutten av februar da skal vi på trylleshow med vennebyen :)

  • Kino er koselig for både stor liten. De trenger egentid og kjenne følelsen av å få 100% oppmerksomhet:-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>