jan 312014
 

Det er ingen hemmelighet at jeg har forelsket meg helt i Virrevapp sine fantastiske klær. Med ett utrolig godt samarbeid med Lise som driver firmaet har jeg nå funnet ut at jeg vil ta skrittet videre.

Jeg starter nå opp med visninger, rett og slett fordi jeg syntes alle skal få muligheten til å se og kjenne på de fantastiske klærne. Kolleksjonen starter den 3 Februar, men allerede nå er det mulighet for å melde seg som vertinne. Da kommer jeg hjem til deg for å holde en visning, med mulighet for bestilling. En ting er se klærne på internett, men enda bedre er det å se de i virkeligheten. Du trenger ikke bare å være mamma, for dette er også fantastisk gaver til noen du er glad i. Som vertinne får du gode rabatter på klærne fra virrevapp. Rabattene tas ut på valgfrie varer.

Forrige uke var vi på fotoshoot med Virrevapp, og her får dere en smakbit på både bildene og de fantastiske klærne.

20140131-164954.jpg

20140131-165017.jpg

20140131-165030.jpg

20140131-165044.jpg

20140131-165105.jpg

Bor du i Sarpsborg eller i nærheten og vil holde ett Virrevapp party?
Send meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.

Håper å høre fra nettopp deg! :-)

  6 Responses to “VIL DU VÆRE VERTINNE FOR VIRREVAPP?”

  1. Spennende. Kanskje vi skulle tatt et party her i mars?

  2. flotte bilder av nydelige barn 😀

  3. Herlige bilder altså!! 😀 De vet å sjarmere de små :)

    Skulle gjerne holdt party jeg, men er nok litt langt? 😛 Har aldri sett klærne i virkeligheten 😉 Kanskje det finnes vertinner i område her å? 😛

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>