jan 302014
 

// Sponset innlegg //

I dag har jeg vært en tur hos Kontur Klinikken i Moss.
Jeg har vært så heldig å prøve ut Vippe Extensions dems, noe jeg så veldig frem til da jeg aldri har hatt dette før.
Mine naturlige vipper er kjempe korte, jeg jeg har aldri funnet en mascara som jeg liker 100%.
Da jeg fikk denne muligheten nølte jeg ikke med å takke JA, og jeg er SÅ fornøyd med resultatet!

DSCN1069ff DSCN1070ff

Jeg glemte desverre å ta bilder av vippene mine før hun satt på, men her ser dere hvertfall resultatet.
Hun satt på en og en vippe, og det tok tilsammen litt over 3 timer. Vipper er kun satt på oppe fordi det er av syntetisk materialer, og om jeg hadde hatt nede også ville de klistret seg sammen. Damen bak vippene heter Annika, og er utrolig dyktig. Hun er nøye, og lar ingen gå hjem før de er 100% fornøyd med resultatet. Om du bor i nærheten av Moss anbefaler jeg dere å prøve dette stedet. Om du så bor over fjorden også, så er turen virkelig verdt det.

Det er utrolig deilig å stå opp uten å tenke på at man må sminke øynene sine. Jeg har aldri vært den jenta som bruker mye sminke. Kun mascara, litt pudder og rouge funker for meg. Til fest kan jeg slå til med litt øyenskygge og eyeliner.
Disse vippene passer jo meg helt perfekt!

Jeg anbefaler dere å følge de på Facebook. Der legger Annika ut konkurranser hvor du kan vinne GRATIS påsett av vipper.
Ellers kan du nå Annika på tlf: 45141989, eller mail: expertlashes@gmail.com

c6b24d9dbd-images-Logo-Logo-rosa-web

  4 Responses to “Vippe Extensions”

  1. ÅH så heldig!! Dette står såå høyt på ønskelisten 😀

    • Jeg er så fornøyd. Anbefaler deg å prøve. Veldig godt å se våken ut på morran selvom man er kjempe trøtt :)

  2. Er du enda fornøyd med vipper, eller har du kutta de ut?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>