jan 252014
 

Heisann Norge!

I går kom vi oss trygt frem til London. Hotellet vi er på er virkelig flott. Skal skrive noen London tips her på bloggen som ble etterspurt når vi kommer hjem. I går dro vi til Picadelly Circus,  Oxford Street og spiste i China Town. Jeg er jo helt frelst her jeg går gatelangs og har lyst til å kjøpe det meste.

Vi var på Hamleys (stor lekebutikk) i går. Der hadde nok Ida Emilie gått bananas! Så fortsatte vi ferden gjennom Oxford Street og til Primark. For en butikk, med fine priser og utvalg! Ungene fikk seg veldig mye nye klær. Noe skal spares til bursdagen mens noe skal de få når vi kommer hjem.   I dag skal vi tilbake og jeg håper jeg finner noe til meg selv. Har faktisk ikke handlet noe som meg enda så det er vell på høy tid? Jeg skal innom Gant, Topshop, Zara og HM i dag. Flere butikker har jeg ikke rekt å planlegge men kommer nok til å renne inn mange dører i dag. Bjørn Vidar fikk kjøpt seg den etterlengtede Squash rackerten sin i går, så når vi kommer hjem gleder jeg meg til han skal lære meg denne sporten. Utrolig bra trening!

Nå ligger Bjørn Vidar enda å snorker ved siden av meg her i senga. Frokosten venter snart og London skal utforskes.
Beklager for rotete innlegg, men har verken med meg Ipad eller PC hit. Bedre bilder kommer når vi er hjemme.
image

image

image

Vi fikk virkelig kjørt oss på Tuben i går. Det er sikkert lett som en plett når man kan det, men for oss som aldri har gjort dette ble det mye latter. Heldigvis fant vi fram. Ønsker dere en fin dag. Vi blogges når vi er hjemme;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>