jan 222014
 

Som dere vet eier vi ett hus. Vi har bygd på huset, og det stod ferdig våren 2011. Når man har hus er det alltid noe å gjøre, og vi har nå startet oppussingen av den gamle delen. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne blogge litt mer om huset, og det kan jeg såklart gjøre.

Nå er kjellerstuen så godt som ferdig. Jeg mangler ett konsollbord og litt pynt på veggene bare. Rommet ligger mellom våre soverom og vaskerommet, altså ett rom man må gå igjennom for å komme til vaskerom. Kjellerstuen har ingen vinduer, så rommet er ganske mørkt. Derfor tok vi lys tapet. Helheten av rommet skal dere få se mer av en annen dag da alt er på plass. Ida Emilie bruker nå rommet til å se på film, og det er mannen spiller innimellom. Vi har på lengre sikt tenkt at sette blir ungene sin etasje når de blir eldre. Vi skal lage ett lite WC på vaskerommet vi skal pusse opp også. Kjekt når de blir eldre og skal ha med seg venner hjem.

Sofaen på bildet kommer desverre dårlig frem. Den er ikke så mørk i virkeligheten, og den er mer grå enn brun. Sofaen er kjøpt på Novasolo.

20140122-122544.jpg

Dette bordet står her egentlig bare midlertidig. Planen er å lage ett pallebord, men når jeg ser det slik har jeg nesten lyst til å kjøpe ett bord til. Bordet skal nemlig stå oppe etterhvert. Jeg har store planer for kjøkkenkroken, mer om det kommer senere. Bordet er fra (tro det eller ei!!) Europris og har en flott pris på bare 399kr. Løp å kjøp!!

20140122-122802.jpg

Her ser dere litt av tapeten på fondveggen der tven står. Vi valgte en drivved tapet.

20140122-122902.jpg

Nå gleder jeg meg til nytt vaskerom. Det vi har nå er håpløst. Gleder meg til å kunne tørke klærne på vaskerommet, og holde orden med gode sorteringsmuligheter. Og for å ikke snakke om skap plassen… Det blir bra.

Nå skal jeg rydde litt her før Thorbjørn våkner fra luren sin. I morgen tidlig skal jeg og ungene til Drøbak. Vi skal være med på foto opptak med Virrevapp! Det blir spennende.

Ønsker dere en fortsatt fin dag.

  2 Responses to “NYTT I KJELLERSTUEN”

  1. Så fin ), ha en fin dag

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>