jan 212014
 

I dag har vi vært på en etterlengtet 10 mnd kontroll på helsestasjonen.
Vi skulle egentlig vært der for 2 uker siden, men den timen glemte jeg helt av i disse hektiske hverdagene våre.

I dag stod vekten til Thorbjørn på 10320 gram, og han er hele 75 cm lang. Mye har skjedd den siste uken. Nå raser han bortover gulvet og har begynt å reise seg etter ting. Plutselig har dagene her hjemme blitt aktive, og han krever mye av oss, samtidig som han syntes det er kjempe morro å utforske selv. Gutten er veldig nysgjerrig, og skal gjerne dra ut alt fra skuffer, ta ned klærne fra tørkestativet og dra kattene våre i halen. Stikk motsatt av Ida Emilie.

Ellers sover han hele natten rundt fra leggetid til det er morgen. Jeg er så glad vi har fått så gode rutiner på han, og vi skal gjøre alt vi kan for å ikke bryte disse. Han kan sier mamma, psss(pus), lis(lys), og innimellom kommer også ordet pappa. Han kan danse, peke, klappe, vise hvor stor han er og han forgude storesøsteren sin over alt! Det er virkelig godt å se søskenkjærligheten blomstre, og det får meg til å tenke på hvor mye glede de kommer til å få av hverandre. Det blir nok litt krangling etterhvert også, men å få to barn er noe jeg absolutt ikke angrer på. Selv har jeg vært alenebarn frem til jeg var 11 år, og det var slettes ikke stas. Vi visste allerede da vi fikk Ida Emilie at hun kom til å få en søster eller bror, og at det ble akkuratt Thorbjørn er vi kjempe glade for. Han er en skikkelig blidgutt, og latteren hans er aldri langt ifra. Han nærmer seg 11 måneder med stormskritt, og bursdagen hans er allerede under planlegging. Hjelp som tiden flyr!

20140121-214400.jpg

Jeg nyter virkelig hver eneste dag med barna våre.
Man skal ikke ta ting for gitt, og livet er en eneste stor gave.

  3 Responses to “10 KG KJÆRLIGHET”

  1. Å så herlig å høre at du koser deg sånn! Herlige bilder også! Det ER godt å se dem vokse til og man får bare suge til seg alle øyeblikkene man kan, det virker som om du er veldig flink til det:)

    • Ja, ingenting kan måle seg med barna våre. Å se utvikling, fremgang og mestring gjør enhver mor stolt:-)

  2. Så nydelig han er <3 En spennende tid hvor mye skjer :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>