jan 192014
 

Hei og riktig god Søndag til dere!
I dag har virkelig tiden gått sakte her hjemme. Mannen har hatt arbeidshelg mens jeg flyr på døra om jeg ikke får tatt med en tur ut. Jeg fikk heldigvis til en treningsøkt i dag også. Nå ser jeg frem til en uke med enda mer trening før vi reiser til London på fredag. Gjett om jeg gleder meg da?!!

20140119-215047.jpg

Nå har jeg hengt opp en klesvask og satt på en ny. Mens jeg venter på at den skal bli ferdig skal jeg se opptak av tv2 sporty. Man blir jo så motivert av slike programmer. Trening er gøy!!

Her om dagen fikk en en mail fra ei som hadde sett med på treningssenteret. Hun turte ikke si Hei, men håper jeg får hilst på deg neste gang Therese. Jeg biter ingen:-) Må også takke dere for alle de fine tilbakemeldingene både her på bloggen og Instagram.

Ha en fortsatt fin kveld!

  4 Responses to “KLAR FOR NY UKE”

  1. Jeg synes at du er slankere allerede jeg

  2. Håper du får en knall fin uke :) og god tur til London!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>