jan 132014
 

                                                                                                                                                                                                                           //Sponset innlegg//

For en stund tilbake fikk vi tilsendt ull fra Kattnakken til ungene.
Som dere sikkert vet har både Ida Emilie og Thorbjørn atopisk eksem. Derfor kuttet jeg ut ull på de begge, da det bare irriterte huden uansett hvordan merke jeg kjøpte. Desverre hjalp det heller ikke med bomull-ull typen. I barnehagen har da Ida Emilie heller brukt en tynn bommulsgenser innerst, så ull som lag nummer to.

MEN, så fikk jeg opp øynene for Kattnakken sin ull. For det første så er plaggene myke som silke,og kvaliteten på det er overraskende bra. Plaggene er laget av merinoull. Klærne har holdt seg like godt etter vask, uten at de har blitt blasse og «slappe» i formen. Endelig har jeg funnet ull klær som begge ungene tåler! Nå skal jeg sikre meg litt mer før det blir utsolgt. I går kom nemlig kulda med stormskritt her hjemme, og jeg er kjempe glad for å kunne sende Ida Emilie med ulltøy innerst på kroppen uten at hun reagerer på det! Så, til dere med barn som har atopisk eksem: Prøv Kattnakken sitt ull. Jeg er helt overrasket!

20140113-093600.jpg

20140113-093625.jpg

20140113-093652.jpg

20140113-093844.jpg

Ull er gull!! :-)

  4 Responses to “ULL FRA KATTNAKKEN”

  1. Tommel opp for kattnakken!! De har utrolig herlige klær med kjempe god kvalitet ;D

  2. Så fine barn dere har :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>