des 252013
 

God morgen!

Hadde dere en flott dag i går?
Her var huset fylt med god mat, pakker, familie og latter.

Ida Emilie stod ikke opp før klokken 10.30 i dag, så her hjemme har vi hatt en rolig morgen. Nå skal pakker ryddes bort, og bordet dekkes på nytt. I dag får vi besøk av hele min familie på pappa sin side. Det står pinnekjøtt på menyen, og denne dagen gleder jeg meg like mye til hvert eneste år.
Har dere tradisjon på 1 juledag?
Bilder fra julaften og i dag kommer i morgen.

20131225-122123.jpg
Ida Emilie fikk åpne en gave før gjestene kom i går? Vil dere tippe hva det var? Hehe.. :-)

Vinneren av kalenderens siste luke i går er Camilla Eggen.
Send meg en mail slik at du får dressen din :-)

Tusen takk for at dere har fulgt med og vært med på julekalenderen her på bloggen. Jeg håper jeg har fått gledet noen hjerter, og håper at vi får til dette også neste år. Morro å se at slikt fenger, og at det er verdt tiden jeg bruker på dette. Følg med fremover også, det vil bli flere Giveaways!

Ønsker dere en fin romjul med trivelige selskap og familietid.

  2 Responses to “1 JULEDAG”

  1. Gleder meg masse til pinnekjøtt! Ingen jul uten!

  2. Sååååå gøy !!!:) har sendt deg Mail :))

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>