nov 292013
 

I går hadde vi en kjempe flott dag alle 4. Ida Emilie ble hentet tidlig i barnehagen,
og vi satte kursen mot Badeland på Quality Hotel.
Lenge siden sist, så det var hyggelig at hun valgte en slik aktivitet. Vi dro videre herfra på Mc Donalds (hører skjeldenheten til!) og avsluttet dagen på julegateåpning med gode venner.
En perfekt Torsdag som slo ann for både liten og stor.

Ida Emilie våkner nemlig ganske ofte på natten og vil ikke sove alene på rommet sitt. Da må vi enten gå inn til henne å ligge der til hun sovner, eller så legger vi henne inn til oss. Heldigvis sovner hun med en gang igjen. Hun er snart 4 år, så hun burde kunne sove hele natten nå egentlig. Derfor har vi hatt en «klistremerkeordning» nå i det siste. Det har faktisk fungert kjempe bra, og nå mangler hun bare 1 klistremerke til før hun får lov til å bestemme en ting hun har lyst til å gjøre, eller vil ha. Hun må ha 5 klistremerker for å «fullføre», men ettersom hun nå har blitt så flink må vi nok utvide med litt flere dager før vi slutter med det helt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ettersom Ida Emilie klarte 5 klistremerker forrige uke valgte hun altså Badeland i går.
Da vi kom hadde vi hele badeland for oss selv! Utrolig deilig å slippe kø, andre som ikke tar hensyn til andre i vannet og ikke minst støyet. Det var rolig, og det var nettopp det Thorbjørn trengte. Han var litt skeptisk i begynnelsen, men kviknet skikkelig til etterhvert. Beklager dårlig bildekvalitet, men de er tatt med ett undervannskamera og er ikke det beste på markedet lenger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herfra dro vi videre på julegateåpning på Iseveien Senter. Ikke alt for mye folk ettersom vi bor på ett «lite» sted i Sarpsborg, så det var supert. Her var det sang, musikk og ikke minst julenisse. Ungene koste seg veldig!

1459975_10202644614935878_81354843_naaaaa

1477582_10202644613975854_371717334_naaaaa

Skal si dere at det var to barn som sovnet fort i sengen sin da vi kom hjem og sov seg igjennom hele natten uten å våkne.
Det ble nemlig nytt klistremerke på Ida Emilie da vi stod opp i dag 😉

I dag har jeg brukt endel timer foran PC.
Jeg ordner istand til julekalenderen og gjør unna litt jobb før siste arbeidsdag er på søndag.
Flere som gleder seg til julekalenderen på bloggen?
Noen av samarbeidspartnerne er blandt annet Partydesign, Mimmis, Jollyroom, Troll m.m!
Søndag formiddag starter det, så følg med.

Følg også bloggen på Facebook.

  2 Responses to “FAMILIEDAG ★”

  1. Så herlig! :) Og det arket var jo kjempe smart. Kanskje gjøre sånn her også :) Sliter nemlig med det samme. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>