okt 032013
 

Skal si dere at det går unna her hjemme om dagen. Vi har fått en gutt som er stikk motsattav sin søster. De sier jo at man får en av hver – og dette stemmer virkelig!

Thorbjørn river ned alt han kommer over, og er mega nysgjerrig på alt! Duker, poser, klær fra klesstativet, leker…Ida Emilie rørte aldri noe, og jeg måtte aldri rydde bort noe da hun var liten. Nå får vi nok mer å bryne oss på med denne karen, men han er selvfølgelig verdens tøffeste, blideste og fineste gutt i våre øyne selvom han er litt ramp av seg :-)

Vi har nå tatt ned gåbilen fra loftet, og det er ingen tvil om at Tobben syntes det er kjempe gøy. Dere skal se ungene.. Ida Emilie på sykkel, og Tobben etter i gåbilen rundt og rundt kjøkkenøya!

…og nå skal jeg ta dere på ordet, for jeg VET det er noen av dere som tenker: «Gåbil er ikke bra for barn.» Nei, det har jeg hørt, men alt med måte ikke sant? Han sitter jo der hvis jeg tar ut av oppvaskmaskinen eller noe annet som ikke tar så lang tid, ikke får å få «barnevakt» slik at jeg kan slappe av på sofaen selv. :-)

  2 Responses to “VIDEOBLOGG : THORBJØRN I FARTA”

  1. Haha- så skjønn han er :) Man kan si mye om gåstol, men alt med måte tenker nå jeg :) Skal snart finne frem gåstolen selv 😉 For veldig kjekt for de små å kunne komme seg litt rundt, og godt å kunne f.eks tømme oppvaskmaskina mens man ser de små har det kjekt! Adriana har blitt kjempe glad i å ligge på siden, når hun ligger på magen åler hun seg rundt, men det går ikke så fort som snuppa ønsker selv, og da blir hun så sint :) ! Men øvelse gjør mester sier mammaen :)

    Gleder oss til å se dere på mandag :)

  2. Nåmmen.. så hærlig <3

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>