sept 302013
 

Nå som grader synker og det er kjøligere ute har jeg tatt frem ullteppene til ungene. Jeg har to, ett til å ha i barnehagen og ett her hjemme. Jeg syntes det enda er litt for varmt på dagen for å gå over til Voksi posen i vogna når Tobben skal sove på dagtid, så da er det kjempe kjekt med ett ullpledd frem til vognposen skal frem. Jeg bruker ullpleddet under dynen.

20130930-175950.jpg

Teppet fåes kjøpt på Princess og koster 299 kroner. De har også nettbutikk, så du kan klikke deg inn her for å se på det. Ullteppet heter Ludvig, og er fra Flåklypa serien. Teppet er verdt hver eneste krone!

20130930-180022.jpg

  4 Responses to “ANBEFALING: ULLPLEDD”

  1. Hvor har du kjøpt lua han har på?

  2. Det så deilig ut, jeg har et hjemmestrikket og et fra lille lam :)

  3. For ett deilig pledd !:) Kjempe fint er det og. Så absolutt enig i att det er verdt pengene :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>