sept 262013
 

Åå, jeg er så glad!

Syntes disse navne togene er fryktelig dyre hjemme i Norge. Her i Tyrkia fant jeg de, og betalte bare 13 tyrkiske lire (ca 40kr) for begge togene. Desverre hadde dem ikke «Ø», men ettersom Thorbjørn har fått Tobben som kallenavn valgte jeg det.

Togene skal males, og jeg gleder meg til å pynte opp rommene til ungene :-)

20130926-164624.jpg

I dag er det siste hele dag her i Tyrkia, og i morgen vender vi desverre hjemover. Jeg er veldig spent på om vi har overvekt, for vi har nemlig handlet endel her nede. Masse fine barneklær som passer til fint og hverdagsbruk. Dagene har gått utrolig fort, og jeg gleder meg til å vise dere mange flotte bilder fra turen. Ida Emilie har fått fletter i håret sitt, og gjett om det er stas da! :-)

Vi blogges mer når vi kommer hjem.

  4 Responses to “NAVNE TOG TIL BARNEROMMET”

  1. Sånne tog er fine ja. Men litt dyre.. Kanskje vi får ønske oss til jul :-)

  2. Sanne tog vil vi også ha ! De er så fine :)

  3. Åh, gleder meg til referat fra turen :) Slike tog har jeg lyst på til jentene også :) Kjempe fine :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>