sept 212013
 

Hei, og god morgen!

I går kom vi vel fram til Tyrkia, og reiseturen med ungene gikk som en drøm. Thorbjørn var bare blid, mens Ida Emilie til slutt sovnet etter hun var ovetrøtt på flyet. Skal si dere vi hadde en jente som syntes det var stas å fly!! I går kveld spiste vi her på hotellet, og maten bar veldig bra.

Jeg og Thorbjørn startet dagen her i Tyrkia ikke tidligere enn 06.30. Vi gikk en tur på strandpromenaden, kjøpte litt leker og gikk inn for å se om resten hadde våknet. Syvsovere som mannen og Ida Emilie er sov dem enda, men nå har vi spist frokost og Ida Emilie er ute i bassenget. Hun har kuppet baderingen til Thorbjørn for øyeblikket.

20130921-104440.jpg

20130921-104459.jpg

20130921-104543.jpg

20130921-104602.jpg

I dag kommer vi nok til å være mye ved bassenget før vi går til stranda etterpå :-) Sola steker, og gradene ligger på hele 37 grader i sola, men ettersom det kommer ett lite vindkast innimellom er det veldig deilig.

Jeg lurer på hva dere vil lese mer om her på bloggen? Kom gjerne med innslag, for det er jo dere og familie jeg skriver for :-)

  One Response to “FRA BASSENGKANTEN I TYRKIA.”

  1. Kjenner jeg er en smule misunnelig ! Kos dere masse <3

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>