sept 182013
 

Dagen har startet i Holmegil, og frokosten står for tur.
I dag skal Ida Emilie tilbake til hudlegen, og vi er kjempe spent på hva han har å si. Hun har nå badet i olje hver eneste dag i 2 måneder, og sovet med hansker på hendene slik at hun ikke skal kunne klø seg til blods. Som dere sikkert vet sliter hun veldig med atopisk eksem, og jeg som mamma krysser alt jeg har for at dette er noe hun kommer til å vokse av seg. Kremene hun bruker får vi desverre ikke dekket, og hun blir smurt inn hele kroppen 2-3 ganger om dagen så disse kremene forsvinner fort. Vi har også søkt om helsereise, og fikk svar om at søknaden hennes er under behandling for noen dager siden. Hun blir alltid så bra etter en sydentur, så om vi får igjennom dette hadde vi blitt super glade! Nå er jeg spent på hvordan vinteren kommer til å bli. Vil hun være mye plaget, eller går det greit når vi har det under kontroll? Det er spørsmål vi aldri får svar på, og må se ann for hver dag..

995096_10201634741769680_32110838_n

Etter legen skal vi hjem for å pakke, og gjøre huset klart til avreise. Det værste jeg vet er å komme hjem til rotete hus etter ferien. Heldigvis har jeg en snill svoger som skal passe hus og katter mens vi er borte :-) Jeg kjenner jeg har litt reisefeber nå, og gleder meg veldig til å forlate SarpsVegas for en uke.

 

  2 Responses to “TILBAKE TIL HUDLEGEN”

  1. Har du prøvd å bruke bambus undertøy på henne? Det tørker ikke ut huden slik bomull og syntetiske stoffer gjør :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>