sept 152013
 

I dag har min kjære lillesøster blitt konfirmert. Tenk, hun er 15 år allerede! Jeg kom meg igjennom talen med masse tårer, heldigvis gledestårer såklart. Det værste jeg vet er å holde tale, og hvertfall for noen som betyr så mye for meg. Da renner følelsene over før jeg får begynt. Vi har hatt en kjempe flott dag, med masse god mat og kaker.

image

Nå ligger barna til lading. Tobben er heldigvis frisk igjen etter noen dager med feber. Ikke vet jeg hvorfor han har vært syk for det er ingen tenner på vei nå.

Imorgen skal vi på babysang og  koffertene ned fra loftet Vaskemaskinen skal få kjørt seg for siste gang før vi reiser og pakkingen begynner. Gosh, det er mye å pakke mes to unger 😉 Pakkeliste kommer…

Nå skal jeg henge opp litt klær før jeg skal ta kvelden. God natt 😉

  One Response to “EN STOR DAG”

  1. Gratulerer med Lillesøsters konfirmasjon :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>