aug 312013
 

….Høsten banker på døren, og sandalene må pakkes bort.

Jeg har hvert år kjøpt disse Dock Bootsa til Ida Emilie (hun har vokst i beina hvert år), og dem er glimrende til både barnehage og hjemmebruk. Nå som det blir kaldere ute holder de fint på varmen, de fungerer som gummistøvler og de har gode spor under. Dem puster bra, og fungerer faktisk kjempe fint helt ned i 15 minusgrader.
Denne gangen ble de helt svarte, men de finnes også med mønster.
Støvlene er på tilbud hos Coop nå til bare 199kr!

20130831-121932.jpg

Ved siden av disse støvlene pleier vi også å ha Viking vinterstøvler. Nå venter vi bare på at Skoringen skal ha det supre tilbudet på vinterstøvler snart, slik dem alltid pleier å ha. Da er vi klare for snø og kulde :-)

PS: Disse Dock Bootsa finnes også i voksen størrelse.

  8 Responses to “DOCK BOOT”

 1. Skulle hatt noen sånne selv jeg. Men hvor ligger coop i fr.stad?
  Coop obs er vel lagt ned?
  ha en fin helg videre :)

 2. Hvilket tilbud er det skoringen bruker å ha?

 3. I fjor, brukte mine unger disse hele vinteren. Ikke noe vintersko. Bare tykk ullsokk oppi og både jeg, unger og bhg var superfornøyd. 😉 Har kjøpt de nå, for 3. året på rad, og kommer nok ikke kjøpe vinterstøvler i år heller, så suverent de funket i fjor. Og på våren når det begynte å bli ganske bløtt, la jeg de tykke ullsokkene i ullkur, så fikk de et ekstra sperrelag dersom støvlene skulle bli ekstra våte og begynne å trekke vann i skaftet 😉

 4. http://www.sportshopen.nu/

  Har lagt ved en link til deg. Denne butikken har alltid 50% på alle varer. Nesten bare merkevarer. Sko, treningstøy, yttertøy til voksne og barn. Masse parkdresser, vinterdresser, regntøy osv.

  Jeg kjøpt Viking Støvler (vinterstøvel) til gullet der nå, full pris 900,- og jeg gav 450,-
  Jeg handlet i Charlottenberg, men ser det ligger på Nordby også. Med tanke på at du bor så nær grensen :)

  Ellers vil jeg si du har en koselig blogg :)

  Ha n fin kveld :)

  • Hei. Tusen takk for tips! Vi skal til Sverige om ikke så lenge, så da skal jeg stikke innom for å se:) Ha en fin kveld du også :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>