aug 232013
 

I dag reiser vi på hyttetur med to vennepar ( som også er Familieprat bloggere ) og barna. Har aldri vært der før, men det ligger visstnok i Sverige. Thorbjørn sover en lur nå, og jeg skal starte pakkingen. Regner med at bilen også blir full denne gangen, slik som alle andre. Ryktene sier at det er dårlig dekning der, og null internett. Jeg kommer derfor tilbake med bilder fra turen og oppdatering på Søndag. Ønsker dere alle en kjempe flott helg, kos dere masse og nyt hvert øyeblikk :-)

20130823-134611.jpg

  2 Responses to “HELGEN STÅR FOR TUR”

  1. God helg, og kos dere på tur :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>