aug 222013
 

Det er ingen tvil om hvem som er den største helten til Ida Emilie, nemlig Pippi Langstrømpe. Jeg tror hun kunne sittet å sett Pippi en hel dag om hun fikk lov. Når hun vil se på film er det bestandig Pippi, og når hun kler seg ut er det også Pippi.

Siden det er satt opp Pippi Langstrømpe på Christiania Teater har vi bestemt oss for å ta en dagstur til Oslo for å få med oss dette. Ida Emilie gleder seg stort, og det gjør vi som foreldre også. Thorbjørn er for liten, så han blir hjemme med besteforeldrene sine. Ida Emilie elsker teater, og dette vet jeg kommer til å slå skikkelig ann hos henne :-)

20130822-210350.jpg

Her er vår egen lille Pippi :-)

20130822-210515.jpg

Hvis noen av dere har vært på teateret må dere gjerne fortelle meg hvordan det var :-)

Hvem er ditt barns superhelt??

  4 Responses to “PIPPI LANGSTRØMPE”

  1. Skulle ønske det var slik her i huset også. Ble kjempe glad når storegull kom hjem fra barnehagen å spurte etter Pippi. Fant frem noen episoder på dataen, og vi ble sittende hele kvelden. Syns det var kjempe koselig ! <3 Uheldigvis for meg skulle det ikke vare lenge. En uke senere var Pippi glemt, og storegull hadde funnet en ny favoritt. Sukk :)

    • Akkuratt sånn var det her med Fantorangen. Kjempe poppis i noen dager, men han ble fort glemt :) Jeg koser meg ekstra når hun kan sitte sammen med meg i sofaen, se film og spise litt popcorn. Er det det man kaller hverdagslykke? :) Ha en fin helg.

  2. Vi skal på forestillingen om to uker :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>