aug 202013
 

Denne gutten vår vokser altså i rekordfart. Han er hele 68,5 lang, og nå har han vokst ifra størrelse 68 også. Jeg trodde jeg hadde endel klær i 74, men der tok jeg veldig feil. Kun ett par bodyer og noen bukser. Nå må kommoden hans fylles opp med ny størrelse (74) og jeg må på shopping. Det går jo omtrent ett skift om dagen, så om jeg ikke skal vaske meg ihjel trenger han noe å bytte med :-) På samme alder brukte Ida Emilie str 62/68 så litt forskjell er det. Gutter er jo gjerne litt større og lengre i kroppen enn jenter.

Han er liksom ikke babyen som sover hele dagen lenger. Nå sier han ifra hva han vil, babler, viser glede og har fått en personlighet.

20130820-163715.jpg

Vi har tilogmed tatt frem den gamle spisestolen til Ida Emilie (hun har tripptrapp stol nå), og han sitter som en konge i den når vi bygger opp litt bak ryggen hans. Han sitter såklart ikke lenge av gangen, men han liker å følge med når vi spiser middag.

20130820-163935.jpg

Formen hans i dag er litt bedre, men han er fortsatt varm og jeg er livredd for at samme episode skal skje igjen. Det gjelder å holde temperaturen hans i sjakk. Natten gikk bra, men jeg tror han overnatter på vårt rom i dag også 😉

  8 Responses to “HAN VOKSER FORTERE ENN JEG REKKER Å KJØPE KLÆR”

 1. Så herlig <3 Lillesøster bruker også 74 nå, men det er litt stort, men hun er så innimari rund, så 68 ble så trangt 😉

 2. Kjenner meg veldig godt igjen. Har en på straks 7 mnd og han er i full sving med å bruke 86! i bodyer og heldresser. Trodde jeg hadde sikret meg for denne sommeren og mere til da jeg kjøpte 80 for en drøy mnd siden, men der tok jeg veldig feil. De er allerede blitt «kriseklær» som kun brukes om alt annet er tomt. Glad jeg kan sy litt. Men det skal sies at gutten er kun lang i ryggen. Byttet akkurat over til 68 i bukser og gensre.

  • Hehe, jeg også kjøpte endel i 68, også sommerklær fordi vi drar til tyrkia snart. Passer det nå? Nei :p

 3. Vet du hva? Bruk Finn.no. Der finner du babyklær som er brukt lite eller ingenting, til en billig penge.
  Vi har selvfølgelig også shoppet en del klær selv, og fått mye klær i gave, men enkle ting som bodyer, strømpebukser og gensere har vi kjøpt MYE av på Finn!
  Klespakker med 40-50 plagg for bare et par tre hundrelapper. Han vokser likevel ut av de i rekordfart, så hvorfor bruke en formue?

  • Finn.no er genialt! Jeg har faktisk handlet litt brukte klær i dag og det er som du sier, mye å spare :) i tillegg er det begrenset på hvor slitt så små klær blir;)

 4. Så nydelig han er altså :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>