aug 172013
 

I dag har vi lagt Thorbjørn på eget rom for første gang. Rommet hans har jo vært ferdig en stund, klart til å flytte inn, men siden han spiser på natten enda har det vært mest praktisk å ha han på vårt rom.

I går sov han hos pappa, og han sov natten gjennom uten mat! Kanskje det kan være lukten av meg som får han til å våkne når han ligger sammen med oss, eller er jeg rett og slett for «snill» mot han å gir selvom han kanskje egentlig ikke er skikkelig sulten? Vell, vi prøver hvertfall i natt å ser. Han bruker jo smokk, så han sover med den nå. Regner med at jeg kanskje må inn i løpet av natten for å gi den om han mister den, men jeg krysser alt jeg har for at han sover gjennom natten også i dag. Han er veldig grei å legge som regel. Han får mat, kos og nuss før jeg legger han i sengen sin med smokk og koseklut. Da ligger han som regel å babler litt før han sovner av seg selv. Jeg gjorde nemlig den bommerten med Ida Emilie å ammet henne i søvn hver kveld, og det har jeg ikke tenkt til nå. Man lærer mye med nummer 2 :-)

Jeg må si det var litt rart å gå inn på mitt eget soverom istad etter jeg la Tobben. Det var liksom så tomt.. Ida Emilie var faktisk over to år før hun sov på eget rom. Rett og slett fordi vi ikke hadde plass den gangen. Thorbjørn er 5 måneder, så det er jo veldig stor forskjell for meg.

20130817-210314.jpg

20130817-210332.jpg

Hvor gammel var ditt barn da h*n begynte å sove på eget rom?

  8 Responses to “PÅ EGET ROM”

 1. Så nydelig rom!
  Masse lykke til i natt :)
  Største jenta mi var 10 mnd,orket ikke tanken på å sove uten henne *fnis*
  Minste jenta var 8 mnd. Masse våkennetter og uro,men hjalp litt å legge henne over på eget rom :)

  • Takk for det:-) egentlig kunne jeg tenkt meg å hatt han inntill meg hele natten, men vi sover nok bedre hver for oss :)

 2. Eldste gutten min var 6 mnd og yngste jenten 4 mnd, då sov de hele natten :-)

 3. Storebror var 9 mnd, Storesøster 12/13 mnd og Lillesøster er 4,5 mnd og ligger fortsatt sammen med meg. Men så fullammer jeg så og si enda og da vil de jo ha mat litt oftere. Men i natt sov hun fra 21 – 02- 05.30 -09.00

 4. Vi la gutten vår på eget rom når har va ca 2 mnd :) Da begynte han å sove rundt, men våknet veldig lett når vi skulle legge oss. Det gjekk kjempe fint fra dag en, nå er han 7 mnd og han sover kjempe godt på rommet sitt :) Legger seg kl. 19.00 og sover til alt i fra 08.00 til 10.00 :) I dag sov han faktisk til halv 11 :O

 5. Fint rom!
  Min datter var rundt året mener jeg å huske. Da flyttet hun inn på rommet til storesøster :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>