jul 062013
 

I dag er Thorbjørn blitt fire måneder allerede, og hvor tiden er blitt av må du ikke spørre meg om. Han vokser nesten fra oss, og her om dagen måtte jeg pakke bort størrelse 62. Nå er vi over på størrelse 68, men tror faktisk 74 ikke er langt unna (Om noen trenger gutteklær i 62 er det bare til å skrike ut).

På mandag skal vi på kontroll, og jeg er kjempe spent på hva han veier og hvor lang han er. Gutten er større enn Ida Emilie da hun var like gammel, men det er jo ganske vanlig at guttene er større. Forrige måned var han 6500 gram og 62 cm.

DSCN0144uu

«Tobben» er blitt kallenavnet hans, og jeg tar meg selv noen ganger ved at det er enklere å si. Tilogmed Ida Emilie kaller han det. Nå har han fått mye personlighet og egne meninger. Thorbjørn er blid fra morgen til kveld, og våkner ALLTID med ett smil om munnen. Han legger seg for kvelden mellom 19.30 og 20.00, og sover til jeg må vekke han for å levere Ida Emilie i barnehagen dagen etter. Han våkner for mat på natten for tiden, noe han ikke gjorde før. Derfor har jeg begynt å gi han ett par – tre skjeer med grøt ved leggetid og prøver å bare gi han smokk istedenfor pupp på natten. Han tar både smokk og flaske, heldigvis. Storesøstra brukte nemlig bare meg 😉

Vi trener stadig hjemme, for han er jo sonm sagt en «kiss-kidd». Jeg kan egentlig ikke fordra det ordet, for det høres så brutalt ut selvom det ikke bør være det. Thorbjørn har låsninger i nakke, rygg og er i stiv i brystmuskelaturen. Derfor er han litt seinere ute ved å løfte hodet på mageleie, men det har kommet seg skikkelig i det siste. Han holder også hodet sitt selv når han blir bært, og manuellterapauten sa han ellers er en sterk gutt. Han ruller over på siden, prøver å komme seg over på magen, får det ikke til og blir heller kjempe sinna. Hehe.. Ellers aker han seg bakover, og rundt i ring. Spiser på hendene, har lagt liiiitt merke til føttene sine, ler, smiler og skravler som babyer flest. En skikkelig godgutt, rett og slett! 😉

DSCN0148uu

DSCN0145uu

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>