jun 032013
 

Heihei! Nå er jeg tilbake. I går ble det ingen innlegg rett og slett fordi vi var opptatt hele dagen. Vi hadde først besøk av Yvonne & Co før vi var hos pappa på middag og frem til leggetid. Noen dager skulle døgnet hatt flere timer, men det er desverre vanskelig å få til.

Forrige uke stod jeg i kassen på Coop og skulle betale varene mine. Jeg kikket til høyre og der stod det en stor boks med kritt til å tegne på bakken med. Disse kostet bare 20 kroner! Mange forskjellige farger, og tre av hver farge. Det trenger ikke koste så mye for å ha det litt morsomt 😉

IMG_0391aa

IMG_0394aa

 

IMG_0393aa

Det er heldigvis ikke så mye som skal til for å glede de små…….og store 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>